Elite

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Производители

  Elite

  Филтър

  Филтрирай по цена:
  19.00 лв 105.00 лв

  Продукти

  Кухненска везна Elite KS-0259

  Кухненска везна Elite KS-0259

  Цена: 26.90 лв.

  Кухненска везна Elite KS-0259

  Кухненска везна Elite KS-0259
  • Кухненска везна Elite KS-0259: Максимална стойност на измерване - 5 кг Точност до 1 гр. Часовник,таймер и термометър Сензор за претоварване Автоматично и ръчно изключване   Калкулатор за измерване на обема на мляко/ вода Измерване на температура      Аларма Функция "ТАРА"

  Уред за мъфини ELITE MFM-7

  Уред за мъфини ELITE MFM-7

  Цена: 34.90 лв.

  Уред за мъфини ELITE MFM-7

  Уред за мъфини ELITE MFM-7
  • Уред за мъфини ELITE MFM-7: Мощност: 1200 W Уред за 7 бр. мини кексчета                            Студена ръкохватка и неплъзгащи се опорни крака Стои изправен и заема малко място при съхранение Плочи с незалепващо покритие за лесно почистване                                                   Термостат Индикатори за включен и готов за работа уред Гаранция: 24 месеца

  Elite е марка на фирмата "Е-ЕЛИТ БЪЛГАРИЯ" ООД, която е основана през 2002г., а започва дейността си през 2006г. като наследник на "АЛАДИН" ЕООД, специализирана в производство и търговия,стоматология, заведения за бързо хранене и още много дейности. Основната дейност на фирмата се е съсредоточила в производството на аудио-визуална техника, стоки за домакинството, домакински уреди и климатици. Elite е марка, известна с качествените си стоки и перфектното обслужване на клиентите. През 2000 година екипът на "АЛАДИН" ЕООД започва разработката на различни домакински уреди, които по-късно стават част от каталога на "Е-ЕЛИТ БЪЛГАРИЯ" ООД. Фирмата разполага с богат асортимент артикули и изключително бързо се налага на пазара, което довежда до развиването и на други марки към тази фирма. Това са: METEOR, REVERIE, AKITA, SABA и PLATINIUM. Elite работи съвместно с много фирми и разполага с офиси в над 5 страни. Марката се радва на голямо доверие от страна на клиентите, а ние ви гарантираме че няма да останете разочаровани, ако поръчате техника от тази фирма. В нашия онлайн магазин  можете да намерите голямо разнообразие от печки, машини за вода, дъски за гладене, прахосмукачки, грилове, уреди за готвене на пара, хлебопекарни, машинки за подстригване, сешоари, преси за коса и много други домакински помощници. Доверете се на истинското качество и то на уникално ниски цени! Специално за вас сме избрали най-ниските цени и ви предлагаме само най-качествените артикули! Вашето място е Okey.bg!