DVD плеъри Philips

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

DVD плеъри Philips

Филтър

Филтрирай по цена:
64.00 лв 1186.90 лв
Филтрирай по марка:

Продукти

Philips DVP3800 DVD player с DivX

Philips DVP3800 DVD player с DivX

Цена: 69.00 лв.

Philips DVP3800 DVD player с DivX

Philips DVP3800 DVD player с DivX
  • Philips DVP3800 DVD player с DivX: Носител за възпроизвеждане  DVD-видео  DivX  CD  CD-R/RW  SVCD  DVD  DVD-R/RW Формати на компресиране  DivX 4.x  DivX 5.x  DivX 6.0  MP3  PCM  WMA  Dolby Digital  JPEG  MPEG1  MPEG2  DivX 3.11 Звукови системи    Dolby Digital Входно изходни конектори  Изход за композитно видео(CVBS)  SCART  Цифров коаксиален изход  Аналогов изход за звук (ляв/десен) Езици  английски  чешки  датски  холандски  финландски  немски  норвежки  френски  гръцки  италиански  португалски  турски  шведски  испански  полски Аксесоари    Батерии  Дистанционно Размери (Ш x В x Д) 360 x 42 x 209 мм Тегло 1.3 кг

В категория DVD плеъри можете да намерите голямо разнообразие от плеъри, които поддържат множество формати, за да имате възможност да гледате всичко, което пожелаете. Моделите са подходящи за свързване към всеки телевизор и поддържат 8 дублиращи езика и 32 езика на субтитрите на DVD. Техниката ни може да притежава функция за родителски контрол, както и още много екстри. Най-новите и уникални модели видео техника ще намерите само при нас. Ние работим само с най-големите марки и нашите DVD плеъри са известни със своето качество. Някои от имената, които ще намерите в каталога ни са: Daewoo, Elite, LG, Neo, Panasonic, Philips, Samsung и много други. Цените на всички модели плеъри са изключително достъпни, но допълнително ви даваме възможност да пазарувате и на лизинг при невероятни условия и ниска лихва. Никъде няма да намерите по-изгодно предложение! Нашата стратегия е да поставяме клиента в центъра на всичко. Затова ако имате някакви въпроси, критика или проблеми, не се колебайте, а се свържете с нас! Доставката на всички артикули е бърза и лесна, нямате причина да се притеснявате! Ще получите своя DVD плеър във всяка точка на страната! Вярваме, че доверието на нашите клиенти е на първо място и именно затова ви гарантираме, че няма да го предадем! Качество на достъпна цена - това е водещото при нас!

Philips е нидерландска компания - един от най-големите световни производители на електроника за дома и различни помощници в домакинството. Компанията води началото си от Айндховен през 1891 г., като  за основател се приема Герард Филипс (Gerard Philips). Първоначално Philips се занимава с производството на електрически крушки, а по-късно и на такива лампи. През 1938 г. започват да се предлагат първите телевизори на Philips, а година по-късно е представена на пазара и електрическата самобръсначка Philishave. Така с течение на години компанията трупа все повече одобрение от страна на клиентите и печели тяхното доверие. През 1950 г. фирмата започва да навлиза и в звукозаписния бизнес със закупуването на 80% дял от Deutsche Gramophon Geselschaft, която по-късно получава името PolyGram. През всичките години Philips остава една от компаниите, които се радват на широка популярност. В нашия онлайн магазин можете да се насладите на голямо разнообразие от модели телевизори на марката, които със сигурност ще направят гледането на филми едно истинско удоволствие. Цените, които поддържаме са изключително ниски и надали ще намерите някъде по-изгодни предложения от нашите. Доверете се на високото качество, което предлагаме и се убедете сами, че не сме ви излъгали. Колкото и средства да вложите в техника с марката Philips - няма да съжалявате! Само при нас можете да намерите и специална секция с намаления, където ще можете да се насладите на най-изгодните предложения. Какво по-добро от добра техника на ниска цена?! Станете наши клиенти  и се насладете на нашите продукти с марката Philips!