Zelmer Автомат за хляб 43Z011

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Производители

  Zelmer Автомат за хляб 43Z011

  • Уред за приготвяне на хляб в домашни условия с мощност 715 W. Има електронно управление.

  Zelmer Автомат за хляб 43Z011. Уред за приготвяне на хляб в домашни условия с мощност 715 W. Има електронно управление.
  Уредът има функция за отложен старт до 13 ч. и звуков сигнал. 8 автоматични програми Ви дават възможност да приготвяте различни видове хляб.
  Хлебопекарната има функция за поддържане на топлината на приготвения хляб.
  Продуктът е с гаранция 24 месеца.
  Приговяйте за себе си и семейството си вкусен домашен хляб с помощта на практичен кухненски помощник. Вземете Zelmer Автомат за хляб 43Z011.

   

  149.00лв

  Подобни продукти

  Хлебопекарната е домакинския уред, чрез който ще можете да се насладите на вкусен, домашно приготвен хляб и то направен за нула време. Марката Zelmer, чиито уреди ви предоставяме са с уникално качество и модерен дизайн. С този домашен помощник можете да печете и замесвате с лекота. Всъщност хлебопекарната сама прави всичко това, вие трябва просто да забъркате тестото и да го поставите във формата с незалепващо покритие. Артикулите Zelmer са лесни за употреба и изпълняват ред задачи, които биха ви отнели много време, ако трябва да ги свършите сами. Започнете да се храните здравословно и не се доверявайте на хляба, който можете да откриете по магазините. В него няма как да знаете какво точно се съдържа, затова най-доброто решение е приготвянето му у дома. С нашите хлебопекарни ще станете майстори в кухнята и ще можете да се радвате на ароматен и вкусен хляб по всяко време. Какво повече ви трябва?! Цените на артикулите Zelmer, които предлагаме са наистина много ниски. Предлагаме и специална оферта за пазаруване|закупуване стоки на лизинг, с което ще можете да си спестите много време и нерви. Ако се колебаете в избора си, пишете ни и нашите специалисти ще ви дадат съвет за най-доброто решение за вашия дом. Разнообразието е наистина богато и то все от качествени стоки. Okay.bg е вашия магазин за техника, от който можете да закупувате всякакви стоки спокойно и то на достъпни цени! За нас клиентът заема централно място и затова ще се постараем да удовлетворим всички ваши желания и нужди! Просто ни се доверете! Хлебопекарните са изцяло ново поколение уреди, които са нещо наистина необходимо за всеки дом. Не се чудете, а поръчайте най-добрия модел от Okay.bg! Едно кликване на мишката ви дели от удоволствието да вкусите домашен и ароматен хляб. Правим доставка до всяка точка на страната и ще се постараем да се чувствате удобно, и разбира се да получите вашата хлебопекарна изключително бързо!