Уред за почистване на лице Remington FC1000 Reveal

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Производители

  Уред за почистване на лице Remington FC1000 Reveal

  Уред за почистване на лице Remington FC1000 Reveal:

  Уредът за почистване на лице Remington FC1000 Reveal ще Ви помогне да покажете своята естествено блестяща и красива, чиста кожа. Този усъвършенстван козметичен инструмент използва интелигентна технология за почистване, за да вдъхне нов живот на кожата, като възвръща усещането за здраво, красиво изглеждащо и с бляскаво излъчване лице.

  Употребата на този уред почиства повърхността и порите на кожата в дълбочина, много по-ефективно и бързо, отколкото ръчното почистване в домашни условия. Така кожата става по-здрава и красива, а също и приема по-добре други козметични продукти.

  Уредът за почистване на лице Reveal на Remington има компактен и удобен дизайн, който я прави удобна и лесна за употреба. Четките на уреда се въртят и в двете посоки, за да постигнат максимален ефект без да отделяте повече от необходимото време.

  Уредът за почистване Remington FC1000 Reveal има и вграден таймер с лека вибрация, която да ви подсеща, че е време да преминете в друг участък на лицето, за да постигнете перфектно почистване на кожата. Можете да изберете удобна за Вас скорост на въртене от предвидените три настройки.

  Вградената акумулаторна батерия подсигурява дълга работа без кабели. Също така, уредът е напълно водоустойчив - може да се ползва под душа и да се мие под течаща вода, което прави използването и поддържането на четката за почистване съвсем лесно.

  В комплекта са включени 3 накрайника - почистваща четка за нормална кожа, подходяща за ежедневна употреба, четка за чувствителна кожа, също подходяща за ежедневна употреба и масажираща четка. Можете да ги ползвате с козметични продукти за почистване по Ваш избор. Отделно можете да закупите и масажиращата четка.

  174.99лв