Rohnson Машина за хляб с една бъркалка R 294

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Производители

  Rohnson Машина за хляб с една бъркалка R 294

  • Rohnson R 294 е машина за хляб с 12 програми за готвене. С нея можете да приготвите също и конфитюр. Има индивидуална програма за хляб, както и програма за поддържане на топл хляб за 60 минути. Няма нищо по- хубаво от домашно приготвения хляб, особено ако е по рецептата на баба.

  Rohnson R 294 е машина за хляб с 12 програми за готвене. С нея можете да приготвите също и конфитюр. Има индивидуална програма за хляб, както и програма за поддържане на топл хляб за 60 минути. Няма нищо по- хубаво от домашно приготвения хляб, особено ако е по рецептата на баба.

  ХАРАКТЕРИСТИКИ:
  - Мощност: 600 вата
  - Капацитет: 600-950 грама
  - 12 програми за готвене
  - Една бъркалка
  - 3 режима за дебелина на коричката
  - дигитален дисплей
  - Програма за забавяне във времето: Печене след 13-часа 
  - Програма за поддържане на топл хляб за 60 минути
  - Цвят: бял
  - Производител: Rohnson, Италия

  Скоро в наличност

  Хлебопекарната е домакинския помощник, чрез който ще можете да се насладите на много вкусен, домашно приготвен хляб и то направен за нула време. Марката Rohnson, чиито артикули ви предлагаме са с уникално качество и модерен дизайн. С този домашен помощник можете да месите и печете с лекота. Всъщност хлебопекарната сама прави всичко това, вие трябва просто да забъркате тестото и да го поставите във формата с незалепващо покритие. Хлебопекарните Rohnson са лесни за употреба и изпълняват ред задачи, които биха ви отнели много време, ако трябва да ги свършите сами. Започнете да се храните здравословно и не се доверявайте на хляба, който можете да видите по магазините. В него няма как да разберете какво точно се съдържа, затова най-доброто решение е приготвянето му у дома. С нашите уреди ще станете майстори в кухнята и ще можете да се радвате на пресен и вкусен хляб по всяко време. Какво повече ви трябва?! Цените на артикулите Rohnson, които предлагаме са невероятно ниски. Предлагаме и специална оферта за пазаруване|закупуване стоки на лизинг, с което ще можете да си спестите много време и нерви. Ако се затруднявате в избора си, свържете се с нас и нашите специалисти ще ви дадат съвет за най-доброто решение за вашия дом. Разнообразието е наистина богато и то все от качествени стоки. Okay.bg е вашия магазин за техника, от който можете да закупувате всякакви стоки спокойно и то на достъпни цени! За нас клиентът заема централно място и затова ще се постараем да удовлетворим всички ваши желания и нужди! Просто ни се доверете! Хлебопекарните са най-новите уреди на пазара, които са нещо наистина необходимо за всяка кухня. Не се бавете, а поръчайте своя модел от Okay.bg! Едно кликване на мишката ви дели от удоволствието да вкусите домашен и ароматен хляб. Правим доставка до всяка точка на страната и ще се постараем да се чувствате удобно, и разбира се да получите вашата хлебопекарна изключително бързо!