Радарен детектор Kiyo GPS-700

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Производители

  Радарен детектор Kiyo GPS-700

  •      Kiyo 700 е модел радарен детектор, с който ще бъдете защитени от POP пистолетите на КАТ, както и всички Speed камери в България и Европа. Идеално решение и за автомобили с бронирани стъкла, при които GPS сигнала от спътника се губи,  поради наличието на модул, монтиращ се зад предната броня. 

   Актуализацията на базата данни е напълно безплатна и без ограничение във времето!

  Kiyo GPS-700 радарен детектор:

   Имаме удоволствието да Ви представим последната иновация на пазара на радарни детектори. Този модел радарен детектор съчетава по изключително полезен и удобен начин пълната функционалност на висок клас радарен детектор за вграждане с GPS модул и база данни за спийд камерите в България и Европа! Актуализирането на базата данни е постоянно.

      Предимствата на този радарен детектор не свършват до тук. Голям негов плюс е възможността за вграждане, както и включване на външна GPS антена. Това е единственото решение за автомобили със специални предни стъкла, които заглушават GPS връзката (този нежелан ефект се наблюдава при автомобили с атермични, фотосоларни и др. предни стъкла). Радарния приемник се монтира отпред при радиатора, като по този начин се осигурява максимална чувствителност. В автомобила на таблото се монтира само GPS модула, на който има дисплей и бутони за упраление на менюто. При нужда към GPS приемника може да се монтира и външна GPS антена. Монтажа на всички компоненти е бърз и лесен.

   
  Селективни честоти ( възможност за вкл./изкл. на отделни радарни честоти)
  - X Честота: 10.525 GHz ± 50 MHz.
  - K Честота: 24.150 GHz ± 100 MHz.
  - Ka EURO Честота: 34.0 GHz, 34.3 GHz, 34.7 GHz, 35.5 GHz.
  - Система за редуциране на фалшивите сигнали
  - Програмиране на MUTE функция (Радарният детектор не предупреждава под зададената скорост)
  - Селективни честоти ( възможност за вкл./изкл. на отделни радарни честоти)
   
   
  Така комплектован този радарен детектор ще задоволи нуждите и изискванията на всеки клиент.
   
  *Обновяването на базата данни със спийд камерите е напълно безплатно и е без ограничение във времето!
   
   Гаранция: 24 месеца
   
  369.00лв

  В тази категория можете да откриете много модели от най-новите устройства на пазара. Тези радар детектори са идеалното решение за всички шофьори. Благодарение на тях ще можете да си спестите неприятности и неприятни ситуации с КАТ и ще можете да се спасите от Speed камерите в страната и някои страни в Европа. Моделите радар детектори и антирадари, които предлагаме са с марката Kiyo и са с доказано качество. Името на фирмата е известно с доверие от страна на клиентите и със сигурност няма да съжалявате, че сте ни се доверили. Само в нашия онлайн магазин можете да срещнете наистина голямо разнообразие и то на най-ниски цени. Kiyo е голямо име на пазара, което досега е спечелило много привърженици и се радва на голяма популярност в бранша. Искате да се чувствате добре и сигурни по време на своите пътувания?! Радар детекторите и антирадарите са един добър помощник на всички автомобилни водачи! Те са лесни за настройка и се предлагат с упътване на български, което максимално ще ви улесни при работа. Няма да намерите по-добро решение от устройствата Kiyo и то на такива ниски цени. Те определено са без конкуренция на пазара! Специално за вас, нашите лоялни клиенти, предлагаме и възможността да пазарувате на лизинг. По този начин ще можете да си спестите големи разходи на един път и да се насладите на желаните устройства, когато се нуждаете от тях. Антирадарите и радар детекторите в Okаy.bg са с невероятно качество и със сигурност няма да съжалявате за тази инвестиция. Средствата, които ще вложите в купуването на устройства Kiyo са добра идея и няма да съжалявате! Цените, които поддържа нашия магазин са най-ниските на пазара и определено са без конкуренция. Ако се затруднявате в избора на антирадар за вашия автомобил, свържете се с нашите служители и те ще ви помогнат да подберете правилния модел, които да задоволява всички ваши нужди. Ние от Okаy.bg държим изключително много на нашите лоялни клиенти и се стремим да задоволим желанията и изискванията и на най-взискателните. Затова побързайте и се възползвайте от нашите изгодни оферти за радар детектори и антирадари! Това е най-доброто решение за вашето спокойствие на пътя!