Philips Многофункционален кухненски робот HR7765

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Производители

  Philips Многофункционален кухненски робот HR7765

  •  

    
    

    

    

  Многофункционален кухненски робот HR7765:

  Този уникален кухненски робот използва най-авангардните технологии. Уникалната система SmartControl  автоматично избира най-добрите настройки за всяко приложение.
  Доставя се с богат набор от приставки, които ще ви дадат възможност за широк диапазон от операции при готвене - от пасиране до настъргване. Удобен е за работа и лесен за почистване. Повечето принадлежности може да се мият в съдомиялна.
   
  • Мощност 1000W
  • Мощна месомелачка
  • Приставка за месене
  • Регулируем режещ диск със 7 позиции - за резени с размер от 1 до 7 мм
  • Неплъзгащи се крачета
  • 2 скорости + импулсна функция
  • Приставка за гранулиране (средно)
  • Приставка за фино настъргване
  • Компактна система за съхраняване на принадлежностите
   
  Внесете комфорт и уют в дома си с този невероятен кухненски помощник.
  Превърнете приготвянето на любимите си ястия в истинско удоволствие.
  Код: HR7765 
  465.00лв

  Подобни продукти

  Кухненските роботи са отдели в специална подкатегория на Стоки за бита. Многообразието от модели включва много марки на различни известни фирми. Уредите на Philips са едни от най-качествените на пазара, които са спечелили много клиенти със своите многобройни от функции. Само в нашия онлайн магазин за техника можете да ще откриете качествени кухненски помощници на невероятно ниски цени! С нашите кухненски роботи ще си спестите от работата си у дома и ще можете да се насладите на свободното си време. Освен пасирането и рязането на хранителни стоки, с нашите роботи можете да смесвате разни неща и да се справяте лесно с всички кухненски задачи. Този уред е многофункционален, но заема повече място в кухнята. Той събира в себе си действието на много други уреди. Сред богатата гама от помощници в тази група можете да намерите още много модели чопъри и уреди за рязане на хляб, с които се работи с лекота. Не се колебайте, а купете още сега! По-невероятни предложения няма да намерите никъде! Само при нас предлагаме и възможността да пазарувате артикулите на лизинг, с което ще ви спестите време и пари. Така ще можете да се възползвате от функциите на този помощник тогава, когато ви е нужен. Моделите, които ви предоставяме разполагат с над 15 степени на скоростта + Turbo функция. Също така роботите ни се предлагат с различни приставки от неръждаема стомана за по-ефективно ползване. Поръчката на стоки от Okаy.bg става само с едно кликване на мишката. Просто изберете уреда, който ще ви свърши работа и изберете Купи. Доставки правим бързо и то до всяко място от страната. Ако искате да закупите най-добрия модел, с който да се чувствате наистина добре, потърсете съвет от нашите служители. Те ще ви дадат много полезна информация, която със сигурност ще ви бъде от полза. Доверете се на уникалното качество на стоките Philips и улеснете домашните си задачи. Ще откриете и специална секция Намаление, в която можете да видите кухненските помощници с най-ниски цени, които се предлагат с намаления в момента. Станете част от нашите доволни клиенти на фирмата и пазарувайте всички уреди, които са ви нужни, за да направите домакинската си работа лесна!