Philips AVENT

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Производители

  Philips AVENT

  Филтър

  Филтрирай по цена:
  28.50 лв 449.00 лв

  Продукти

  Philips AVENT Дигитален видеофон - SCD603

  Philips AVENT Дигитален видеофон - SCD603

  Цена: 439.00 лв.

  Philips AVENT Дигитален видеофон - SCD603

  Philips AVENT Дигитален видеофон - SCD603
  • Характеристики:  - Автоматично инфрачервено нощно виждане;  - Радиус на действие до 150 метра на открито и до 30 метра на закрито;  - Устройство за бебето с възможност за монтиране на стена;  - Възможност за работа на батерии;  - Избирате приспивните песнички от разстояние;  - Мека нощна светлина за бебето;  - Екранът и звукът се включват автоматично, когато бебето заплаче;  - Регулиране на чувствителността към звук и яркостта на екрана;  - Безжично, преносимо родителско устройство с щипка за колан за пълна свобода във и около дома;  - Индикатор за изтощена батерия;  - Автоматично предупреждение "извън обсег";  - Захранване:        - Предавател (бебешко устройство):4 батерии AAA (не са включени в комплекта);        - Приемник (родителско устройство): зарядна литиево-йонна батерия, със зарядно устройство (включени в комплекта). Комплектът съдържа:  - предавател;  - приемник;  - акумулаторна батерия за приемника;  - адаптер.

  Philips AVENT Уред за затопляне на храна А0-455

  Philips AVENT Уред за затопляне на храна А0-455

  Цена: 79.00 лв.

  Philips AVENT Уред за затопляне на храна А0-455

  Philips AVENT Уред за затопляне на храна А0-455
  • Равномерно затопляне, запазване качеството на кърмата -  Без горещи петна в кърмата, тъй като тя постоянно циркулира по време на затопляне Млякото е готово за 3 минути! -  Бързо затопляне на 150мл мляко само за 3 минути* *В случая =<150 ml/5 oz мляко при температура 20°C в шише Philips AVENT Classic/Natural от 260 ml Внимателно размразяване на кърма -   Размразете кърмата си внимателно и безопасно в уреда за затопляне, докато прекарвате време с бебето си. Това е по-удобно в сравнение с размразяването под течаща вода и по-бързо от размразяването в хладилник. И най-вече е по-безопасно от размразяването в микровълнова фурна, защото може да останат горещи петна. Съвместимост с гамата Philips AVENT -  Всички шишета и контейнери за бебешка храна Philips AVENT могат да се използват в този уред, както и бурканчета Затопляне на бебешка храна -  Уредът има и настройка за затопляне на бебешка храна Лесно управление -  С едно завъртане на ключа включвате уреда за затопляне и просто избирате правилната настройка. Таблицата за справка за нагряване включва време за загряване на млякото -  Опаковката на уреда за затопляне включва подвижна "Таблица за справка за нагряване", която може да се държи в близост до уреда, за да имате винаги подръка информация за правилната продължителност. Съдържание: 1 бр. Уред за затопляне. Материали: ABS и PP Уредът отговаря на съответните стандарти.

  Philips AVENT Видео монитор SCD 610

  Philips AVENT Видео монитор SCD 610

  Цена: 449.00 лв.

  Philips AVENT Видео монитор SCD 610

  Philips AVENT Видео монитор SCD 610
  • Характеристики за дигитален видео монитор: 24-часово наблюдение; инфрачервена камера за нощно виждане. Голям 6,1 см (2,4 инчов) цветен видеоекран – лесно наблюдение с картина с висока разделителна способност. Възможност за работа на родителското устройсттво с до 4 бр. камери (бебешки устройства). Автоматично активиране на екрана – екранът се включва, когато видеомониторът долови шум в стаята на бебето; възможност за регулиране чувствителността към звук. Презареждащо се родителско устройство – безжично, преносимо родителско устройство със силиконова халкичка за закачване и връзка за врата - за пълна свобода в и около дома. Камера с лесен монтаж, допълнителна поставка за закачване на стена. 100% сигурна връзка. Двукратно дигитално увеличение в избрана част от екрана. Спецификации Дигитално потвърждение на връзката. Светлинни индикатори за нивото на звука. Регулиране на чувствителността към звук и яркостта на екрана. Индикатор за изтощена батерия. Презареждаемо родителско устройство с включена батерия. Електрозахранване: 230 V. Автоматично предупреждение "извън обсег". Радиус на действие до 150 м. Винаги четете приложената инструкция за употреба. Съдържание на комплекта: дигитален видеомонитор Philips AVENT SCD 600, CD инструкция за употреба, ръководство за бързо инсталиране, гаранционна карта.