Navi Bulgaria Парктроник със звукова сигнализация

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Производители

  Navi Bulgaria Парктроник със звукова сигнализация

  • Безжичен парктроник с 4или 8 ултразвукови датчици в черно или сиво, с възможност за боядисване.
    

    

  Звукова сигнализация

  -активни при включване на задна

  Захранване.
  Захрванващия куплунг, е съставен от 4 жила в съответните цветове - червено, черно, бяло, бяло/черно.
  Със съответното означение върху тях:
  • червен- (acc +12v) +12 волта от контактния ключ(клема 15);
  • черен-(Ground) “-“ на захраването от акумулатора.
  • бял-Backup Ligh- свързва се към светлината за включена задна скорост.
  • бяло/черно- Brake Light – свързва се към стоп светлините на автомобила.
   

  Инструкции за ползване и монтаж.
  Не е желателно свързването на устройството, директно към акумулатора, тъй като има постоянна консумация в Stand By 60МА (милиампера), което би довело до изтощаване на акумулаторната батерия на автомобила.

  Свързването при различните марки и модели автомобили е строго специфично и трябва да бъде съобразено с електро инсталацията на автомобила.(цветове на проводници, номерации и маркировки).

  За правилната и безотказна работа на устройството, моля използвайте специализиран сервиз или технически грамотно лице с нужната квалификация

  Гаранция: 12 месеца.

  Скоро в наличност

  Подобни продукти

  Марката Navi Bulgaria е световноизвестна с производството си на най-качествените парктроници ,които се предлагат на пазара. Те са едни изключително полезни устройства, които ще ви бъдат верни помощници при паркирането. Благодарение на тази нова технология на пазара можете без проблем да се ориентирате как да спрете колата си, за да се радвате на здрава задна част и калници. Моделите парктроници Navi Bulgaria могат да бъдат различни видове - безжични и обикновени. Но каквото и да изберете бъдете убедени, че това е една добра инвестиция, от която ще има полза. Парктрониците в Okаy.bg са на много ниски цени и са подходящи за всякакви видове коли. За да изберете най-доброто устройство за вашата кола просто се свържете с на някой наш служител и той със сигурност ще ви даде много подробна информация и ви помогне в избора. Парктрониците Navi Bulgaria се предлагат с упътване на български, което ще ви помогне в работата с тях. Всички артикули разполагат с множество функции, а някои от тях имат и специална звукова сигнализация. Броят на датчиците на устройствата са особено важни, тъй като благодарение на тях можете да паркирате с лекота! Най-ниските цени за подобна техника можете да видите само в нашия онлайн магазин, като само сега ви предлагаме и невероятната възможност да закупувате стоки на лизинг. По този начин ще можете да спестите много пари и да се насладите на уникални и модерни технологии, когато са ви нужни. Само при нас можете да чуете професионално мнение от служителите ни и да чуете полезен съвет за избора на парктроник на вашия автомобил. Цените са изключително ниски и със сигурност са една добра идея за инвестиция за вашите средства. Парктрониците Navi Bulgaria и Okаy.bg ще ви покажат, че наистина си заслужава да опитате с нашите устройства! Благодарение на устройствата ще улесните максимално паркирането си и то ще стане лесно като детска игра! Изберете сигурния онлайн магазин за техника - Okаy.bg! Само сега можете да се възползвате от най-добрите предложения на най-ниски цени! Заповядайте при нас и станете част от многото доволни клиенти!