Navi Bulgaria Безжичен парктроник с огледало за обратно виждане 4 или 8 сензора

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Производители

  Navi Bulgaria Безжичен парктроник с огледало за обратно виждане 4 или 8 сензора

  • Безжичен парктроник с 4 или 8 ултразвукови датчици в черно или сиво, с възможност за боядисване.
   Максимално улеснен монтаж и употреба, благодарение на безжичната връзка между дисплея и главния модул.Звукова и визуална сигнализация.

  Дисплей: Огледало за обратно виждане

  Захранване.
  Захрванващия куплунг, е съставен от 4 жила в съответните цветове - червено, черно, бяло, бяло/черно.
  Със съответното означение върху тях:
  • червен- (acc +12v) +12 волта от контактния ключ(клема 15);
  • черен-(Ground) “-“ на захраването от акумулатора.
  • бял-Backup Ligh- свързва се към светлината за включена задна скорост.
  • бяло/черно- Brake Light – свързва се към стоп светлините на автомобила.
   

  Захранване на дисплея.
  Сив кабел- +12 волта след контактния ключ(клема 15)
  Черен-(Ground) “-“ на захраването от акумулатора.

  Инструкции за ползване и монтаж.
  Не е желателно свързването на устройството, директно към акумулатора, тъй като има постоянна консумация в Stand By 60МА (милиампера), което би довело до изтощаване на акумулаторната батерия на автомобила.

  Свързването при различните марки и модели автомобили е строго специфично и трябва да бъде съобразено с електро инсталацията на автомобила.(цветове на проводници, номерации и маркировки).

  За правилната и безотказна работа на устройството, моля използвайте специализиран сервиз или технически грамотно лице с нужната квалификация

  Гаранция: 12 месеца.

  79.00лв 69.00лв

  Подобни продукти

  Марката Navi Bulgaria е световноизвестна с производството си на най-качествените парктроници на пазара. Те са едни изключително полезни устройства, които ще ви бъдат невероятно добри помощници при паркирането. Благодарение на тази нова технология на пазара можете без проблем да се ориентирате как да спрете колата си, за да се радвате на здрави брони и калници. Моделите парктроници Navi Bulgaria могат да бъдат различни видове - безжични и обикновени. Но какъвто и вид да подберете бъдете сигурни, че това е една добра инвестиция, от която ще има полза. Парктрониците в нашия онлайн магазин са на много ниски цени и са подходящи за всякакви видове автомобили. За да изберете най-доброто устройство за вашата кола просто се свържете с на някой наш служител и той със сигурност ще ви даде много подробна информация и ви помогне в избора. Парктрониците Navi Bulgaria се предлагат с упътване на български, от което ще научите как се работи с техниката много бързо. Всички стоки имат множество функции, а някои от тях имат и специална звукова сигнализация. Броят на датчиците на устройствата са особено важни, тъй като благодарение на тях можете да паркирате с лекота! Най-ниските цени за подобна техника можете да откриете само в нашия онлайн магазин, като само сега ви предлагаме и невероятната възможност да закупувате стоки на лизинг. По този начин ще можете да спестите много средства и да се радвате на уникални и модерни технологии, когато са ви нужни. Само при нас можете да чуете професионално мнение от служителите ни и да получите полезен съвет за избора на парктроник на вашата кола. Цените са изключително достъпни и със сигурност са една добра идея за инвестиция за вашите средства. Парктрониците Navi Bulgaria и Okаy.bg ще ви покажат, че наистина си заслужава да опитате с нашата техника! Благодарение на устройствата ще улесните максимално паркирането си и то ще стане лесно като детска игра! Изберете най-големия онлайн магазин за техника - Okаy.bg! Само сега можете да се възползвате от най-добрите предложения на най-ниски цени! Заповядайте при нас и станете част от многото доволни клиенти!