Navi Bulgaria Безжичен парктроник, LCD дисплей, 4 или 8 сензора

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Производители

  Navi Bulgaria Безжичен парктроник, LCD дисплей, 4 или 8 сензора

  • Безжичен парктроник с 4 или 8 ултразвукови датчици в черно или сребристо, с възможност за боядисване.
   Максимално улеснен монтаж и употреба, благодарение на безжичната връзка между дисплея и главния модул.Звукова и визуална сигнализация.

  Дисплей: LCD дисплей

  Захранване.
  Захрванващия куплунг, е съставен от 4 жила в съответните цветове - червено, черно, бяло, бяло/черно.
  Със съответното означение върху тях:
  • червен- (acc +12v) +12 волта от контактния ключ(клема 15);
  • черен-(Ground) “-“ на захраването от акумулатора.
  • бял-Backup Ligh- свързва се към светлината за включена задна скорост.
  • бяло/черно- Brake Light – свързва се към стоп светлините на автомобила.
   

  Захранване на дисплея.
  Сив кабел- +12 волта след контактния ключ(клема 15)
  Черен-(Ground) “-“ на захраването от акумулатора.

  Инструкции за ползване и монтаж.
  Не е желателно свързването на устройството, директно към акумулатора, тъй като има постоянна консумация в Stand By 60МА (милиампера), което би довело до изтощаване на акумулаторната батерия на автомобила.

  Свързването при различните марки и модели автомобили е строго специфично и трябва да бъде съобразено с електро инсталацията на автомобила.(цветове на проводници, номерации и маркировки).

  За правилната и безотказна работа на устройството, моля използвайте специализиран сервиз или технически грамотно лице с нужната квалификация

  Гаранция: 12 месеца.

  74.99лв 65.00лв

  Подобни продукти

  Фирмата Navi Bulgaria е известна с производството си на най-качествените парктроници на пазара. Те са едни изключително полезни уреди, които ще ви бъдат верни помощници при паркирането. Благодарение на тази уникална нова технология на пазара можете без проблем да се ориентирате как да спрете автомобила си, за да се радвате на здрави брони и калници. Моделите парктроници Navi Bulgaria могат да бъдат безжични и обикновени. Но какъвто и вид да подберете бъдете убедени, че това е една добра инвестиция, от която ще има полза. Парктрониците в Okаy.bg са на много ниски цени и са подходящи за всякакви модели и марки автомобили. За да изберете най-подходящото устройство за вашата кола просто пишете на някой наш служител и той със сигурност ще ви даде много подробна информация и ще улесни избора ви. Парктрониците Navi Bulgaria се предлагат с упътване на български, което ще ви помогне в работата с тях. Всички стоки имат множество функции, а някои от тях имат и специална звукова сигнализация. Броят на датчиците на устройствата са особено важни, тъй като благодарение на тях можете да паркирате с лекота навсякъде! Най-ниските цени за подобна техника можете да видите само в Okаy.bg, като само сега ви предлагаме и невероятната възможност да пазарувате стоки на лизинг. По този начин ще можете да спестите много пари и да се насладите на последните технологии, когато са ви нужни. Само при нас можете да чуете професионално мнение от служителите ни и да получите полезен съвет за избора на парктроник на вашата кола. Цените са изключително ниски и със сигурност са една добра идея за инвестиция за вашите средства. Парктрониците Navi Bulgaria и Okаy.bg ще ви покажат, че наистина си заслужава да опитате с нашата техника! Благодарение на тях ще улесните максимално паркирането си и то ще стане лесно като детска игра! Изберете сигурния онлайн магазин за техника - Okаy.bg! Само сега можете да се възползвате от най-добрите предложения на най-ниски цени! Заповядайте при нас и станете част от многото доволни клиенти!