Minimonkey Седалка - Minichair, оранжева

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Производители

  Minimonkey Седалка - Minichair, оранжева

  Текстилната седалка "Minichair" от "Minimonkey" създава практично и удобно място за сядане на вашето дете. С Minichair от всеки стол правите детско столче за нула време! Текстилната седалка Minichair от Minimonkey е като „хамут”, който транформира всеки стол, включитено и столчето за хранене, в стабилно бебешко столче. Minichair има остроумен патентован дизайн с 3 регулируеми коланчета, които се закопчават отзад на стола в 3-точкова катарама. Двете хоризонтални ленти придържат бебето върху стола, а вертикалната лента, която минава между крачетата на детето и над облегалката на стола не позволява на детето да се изплъзне надолу и го придържа изправено.

  Използва се изключително лесно. Просто поставяте текстилната седалка на стола, слагате бебето да седне, щраквате 3-точковата закопчалка, затягате коланите и готово! А компактният дизайн го превръща в продукт, който можете да носите навсякъде с вас, защото лесно се побира в чантата за памперси.

  Характеристики:
  - Гъвкавост: става на почти всички модели столове, като също така е подходяща за някои столчета за хранене, например Tripp Trapp.
  - Безопасна: има уникален и патентован дизайн на захващане, а закопчалката има допълнителна лента за обезопасяване.
  - Хигиенична: изработена от 100% памук, лесно се пере в пералня машина.
  - Възраст: подходяща за деца от ± 6 – 36 месеца.
  - Предлага се в 4 цвята.

  44.95лв

  Подобни продукти