Bluetooth HAMA GMBH

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Bluetooth HAMA GMBH

Филтър

Филтрирай по цена:
29.28 лв 129.71 лв
Филтрирай по марка:

Продукти

Блутут слушалка  "Tattoo+"

Блутут слушалка "Tattoo+"

Цена: 29.28 лв.

Блутут слушалка "Tattoo+"

Блутут слушалка  "Tattoo+"
  • Блутут слушалка "Tattoo+" - Компактна слушалка за ухото - Multipoint Technologie прави възможно свързването на два мобилни телефона едновременно - Допълнителни функции(ако се поддържат от телефона) за приемане на обаждане / край, гласово набиране, пренабиране на последния номер - Интегрирани LED индикатор за състоянието - Режим на готовност: 100 часа - Време за разговор:8ч Тегло:8.9гр

Блутут слушалки Jabra  "Easygo" 2xGSM

Блутут слушалки Jabra "Easygo" 2xGSM

Цена: 59.38 лв.

Блутут слушалки Jabra "Easygo" 2xGSM

Блутут слушалки Jabra  "Easygo" 2xGSM
  • Блутут слушалки Jabra "Easygo" - Стилен, елегантен модел ухото клип - Bluetooth 2.1 EDR и ESCO - за многократна употреба: за едновременно свързване на два мобилни телефони - Гласови съобщения информират за състоянието на връзката и батерия - Автоматично регулира силата на звука на високоговорителя на околния шум - Кристално чист звук, благодарение на DSP (цифрова обработка на сигнали) - Управление на разговорите функции: приемане на обаждане / край / отхвърляне, гласово набиране, пренабиране на последния номер, спиране, изчакване на повикването, задръжте линията, контрол на звука - Отделно за включване / изключване - Може да се носи с и без ухо клип Технически параметри: - Bluetooth клас: Class 3 (max. 10 m) - Bluetooth версия: Версия 2.1 + EDR - Покана-Accept Key: Да - Модел: ухото клип - силата на звука: Да - A2DP: Не - Цвят: Black / Silver - Интегриран Вибрация: Не - MultiPoint-технология: Да - QuickPair-Функция: Да - в режим на готовност Макс: 200 часа. - Тегло: 8 грама - Двустранен печат: Да - позиция на Микрофон: вграден микрофон - Говори Макс време: 6 часа.

На пазара можете да намерите богато разнообразие от устройства с марката HAMA GMBH. Това е една от водещите фирми за аксесоари за потребитеска електроника, чиито продукти можете да откриете по целия свят. Само в нашия магазин можете да се насладите на уникалното разнообразие от външни тела със сензори за температура, цифрови кантари, термометър-часовник, GPS антени и много други полезни устройствас марката HAMA GMBH , с които ще можете да улесните ежедневните си задачи. Доверете се на доказаното качество и ниските цени. Искаме да знаем всичко, което ви вълнува - пишете ни и обещаваме да обърнем необходимото внимание на всеки един от вас! Стоките HAMA GMBH се предлагат и с лизингово плащане, което ще ви спести много нерви и продължително спестяване на средства. Станете част от нашите клиенти и няма да съжалявате!