Уреди за здраве и красота Braun

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Уреди за здраве и красота Braun

Филтър

Филтрирай по цена:
24.00 лв 467.00 лв
Филтрирай по марка:

Продукти

Braun cruZer 6 тример за брада и коса

Braun cruZer 6 тример за брада и коса

Цена: 130.00 лв.

Braun cruZer 6 тример за брада и коса

Braun cruZer 6 тример за брада и коса
  • Характеристика за Braun cruZer6 Click&lock гребени за максимална точност Допълнителен, плъзгащ се тример Система с две батерии за по-добро подстригване Работа на барерия - 40 мин. Лесен за почистване под течаща вода Гребен за подстригване на брада - 1-11 мм Гребен за подстригване на коса - 10-20мм Работа с кабел или на батерии Време за зареждане 60 мин. Индикатор за зареждане Индикатор за изтощена батерия Работи в цял свят - 100-240V Удобен за хващане корпус Калъф за съхранение Гаранция 24 месеца

В тази категория ще откриете многообразие от уникални уреди за вашето здраве и красота. Сред каталога ни ще видите много епилатори, преси за коса, електрически самобръсначки, четки за зъби, маши за къдрене, уреди за маникюр и педикюр и още много идеи, с които да улесните максимално разкрасяването си. Благодарение на нашите уреди можете за секунди да оправите прическа си, да се подстрижете или обръснете, и то без никакви усилия. Уредите за маникюр и педикюр са също едно добре решение за дамите. Ще могат да се преобразят за много кратко време. Цените, които поддържаме са изключително ниски, а качеството на артикули - невероятно. Работим само с най-големите фирми на пазара и не допускаме да се правят компромиси с качеството на уредите, които предлагаме. Само при нас ще намерите най-изгодните предложения за всякакъв вид домакински помощници. За тези, които не могат да си позволят да отделят толкова средства, предлагаме и вариант за пазаруване на лизинг при перфектни договорни условия и неочаквано ниска лихва. Къде другаде можете да намерите по-добри идеи?! Със сигурност това е една добра инвестиция, което и сами ще разберете след като ползвате уредите ни известно време. Доверете се на качеството на нашите уреди за здраве и красота и няма да съжалявате!

Braun GmbH, която по-рано е носела името Braun AG е компания за потребителски стоки за бита основана в Kronberg, Германия. От 1984 г. до 2005 г. Braun е изцяло дъщерно дружество на компанията Gillette, които са закупили контролния пакет в компанията. На по-късен етап става дружество на Procter & Gamble, които са го придобили от Gillette през 2005 г. Основните продукти на марката са уредите за бръснене и обезкосмяване, грижите за красотата и външния вид, модели за приготвяне на храна и напитки, ръчни и стенни часовници и много други. В началото на своето развитие фирмата се е занимавала с разраборка на радиа, фотоапарати, камери, висококачествени  sound системи и т.н. Днес Braun  е насочила вниманието си предимно към уредите за обезкосмяване и подобряване на външния вид и е оставила другата си дейност на различни дъщерни фирми. Основните офиси на фирмата са във Франкфурт на Майн. Макс Браунн е машинен инженер, който създава малък магазин за инженество през 1921 г. и оттам започва всичко. С течение на годините Браун започва да произвежда компоненти за радиа и така докато се стигне до масово произвоство на радиоприемници, които се разпространяват изключително бързо. 1950г. бележи началото на продукта, с който Браун е най-известен днес: електрическа самобръсначка. Принципът на работа на уредите от тогава и сега е един и същ. През 1970 г. работата на Braun се съсредоточила върху уреди за дома в помощ на потребителите като самобръсначки, кафе машини, самобръсначки, часовници, и радиа. Линията на компанията за слайд проектори и Hi-Fi продукти е била прекратено. През 1998 г. Braun е преобразувана в частна компания - Braun AG. И така благодарение на качествените стоки и многото труд фирмата добива широка популярност и се радва на невероятен успех. В нашия магазин за техника ще откриете много от гореспоменатите артикули като ютии, маши, преси за коса, епилатори, сешоари и още много други. Доверете се на тази наистина известна фирма, затвърдила името си на пазара.