Уреди за дома iRobot

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Уреди за дома iRobot

Филтър

Филтрирай по цена:
99.00 лв 1599.00 лв
Филтрирай по марка:

Продукти

iRobot Roomba 555 робо-прахосмукачка

iRobot Roomba 555 робо-прахосмукачка

Цена: 829.00 лв.

iRobot Roomba 555 робо-прахосмукачка

iRobot Roomba 555 робо-прахосмукачка
    Интелигентно и ефикасно средство за почистване на боклук, прах, козината на домашните любимци и др. от различни видове настилки. Открива и отделя повече внимание на по-замърсените участъци.
В категорията Уреди за дома можете да намерите голямо разнообразие от уреди, които ще ви бъдат изключително полезни при изпълнението на всякакви домашни задачи. Тук ще намерите много модели прахосмукачки, телефони, ютии, кантари, метеоролигични станции, мопове, парочистачки и автомати за вода. Имаме специална секция Намаление, където ще откриете най-изгодните предложения за текущия период от време. Всички уреди, които ще ви помогнат да поддържате дома си в изрядно състояние заемат основно място в тази категории. Със сигурност всеки ще намери нещо полезно за себе си. Доверете се на доказаното качество на най-големите имена на пазара, които са наши съдружници. Само тук ще можете да се насладите на най-новите и интересни технологии на пазара. Цените, които поддържаме са изключително достъпни. А ако нямате възможност да си позволите някой уред, ви предлагаме перфектното решение – да пазарувате на лизинг. Със сигурност ще спестите много средства и ще можете да се насладите на уникални модели уреди за дома. Не пропускайте да поръчате всичко необходимо за вашия дом от нашия онлайн магазин за техника! Няма да намерите по-изгодни предложения. Ще ви покажем, че можете да ни имате доверие и няма да го предадем! Все пак поставяме клиента на главно място, тъй че при каквито и да е въпроси или критика, просто се свържете с нас!

IROBOT Corporation е американска компания за напреднали технологии основана през 1990 г. Едни от най-интересните артикули на марката са роботите Roomba и Scooba. Това е роботизирана почистваща техника, благодарение на която можете да се справяте с лекота със задълженията в дома. Други модел е PackBot, който служи за  помощник на полицията и военните служби. Основатели на iRobot са Rodney Brooks, Colin Angle и Helen Greiner. С течение на години компанията значително се е разрастнала и се занимава с ред изследвания, които довело до още ред открития. В нашия онлайн магазин за техника можете да намерите богат асортимент от робо-прахосмукачки и почистващи роботи. iRobot са най-новите и интелигентни технологии за почистване на прах, боклук и косми с лекота. Само тук ще откриете най-качествените стоки и то на уникално ниски цени. Роботизираната ни почистваща техника е с уникален дизайн и е изключително лесна за ползване, което ще ви спести много усилия. При всякакви въпроси относно iRobot се свържете с нас!