Уреди за готвене на пара Kenwood

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Уреди за готвене на пара Kenwood

Филтър

Филтрирай по цена:
129.00 лв 179.00 лв
Филтрирай по марка:

Продукти

KENWOOD FS-560 уред за готвене на пара

KENWOOD FS-560 уред за готвене на пара

Цена: 179.00 лв.

KENWOOD FS-560 уред за готвене на пара

KENWOOD FS-560 уред за готвене на пара
  • KENWOOD FS-560 уред за готвене на пара: -УРЕД ЗА ВАРЕНЕ НА ПАРА -МОЩНОСТ 900W -ФУНКЦИЯ ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ХРАНАТА ТОПЛА -КУПА ЗА ОРИЗ -6 АВТОМАТИЧНИ ПРОГРАМИ ЗА ГОТВЕНЕ -99 МИНУТЕН ТАЙМЕР -ФУНКЦИЯ САМОИЗКЛЮЧВАНЕ -ВУНШЕН ОТВОР ЗА ПЪЛНЕНЕ С ВОДА

В категория Уреди за готвене на пара ви предлагаме многообразие от модели, благодарение на които ще можете да готвите лесно и вкусно. Това е най-добрия начин да започнете да се храните здравословно. Храната, приготвена по този начин е много по-полезна и лесна за усвояване от организма. Уредът готви храната на 3 нива и я прави без никакви мазнини и с намалено съдържание на калории. Купите са независими и разглобяеми. Най-новите модели уреди за готвене на пара разполагат с механичен таймер и индикатор за нивото на водата. Като цяло това е една изцяло нова технология, която ще ви спести много труд в кухнята. Само при нас ще намерите най-добрите цени и най-изгодните предложения, които може да срещнете на пазара. Специално за вас сме разработили метод за търсене по марка и цена, за да можете без проблем да се ориентирате в богатия асортимент, който предлагаме. Нашите уреди могат да се закупят и чрез лизинг, ако нямате достатъчно финансови средства, които да отделите. Със сигурност ние ще ви предложим най-изгодните цени, на които няма как да устоите. Доверете се на истинското качество! Доставката е директно до вашата врата, тъй че няма за какво да се притеснявате. Ние ще достигнем до всяка една точка от страната!

Марката Kenwood е синонин за качество и уникалност. Тя е Японска компания за производството на портативни и преносими радиа. За пръв Kenwood  се появява на пазара през 1946 г. под името Kasuga Radio Co. Ltd. в Komagane City, префектура Нагано, Япония. През 1960 г. компанията е преименувана на  "Trio Corporation", а с течение на годините и все повече се разраства и отваря офиси в различни страни. Kenwood се занимава предимно с производството на преносима аудио техника и наистина е наистина е символ на качество. Техните HI-FI компоненти и иновативни идеи в света на техника им печелят все повече почитатели и доверието от страна на клиентите расте. Kenwood Corporation е името, което получава компанията през 1986 г. Kорпорацията представи първият в Япония FM тунер и усилвател. Компанията въведе и един усилвател с вградени аудио и видео сигнал през 1981 година, като този продукт се разглежда като предшественик на днешните системи за домашно кино. Марката произвежда и първите анти-кражба приемници за коли. През 2008 г. Kenwood се слива с JVC и така оформят компанията JVC Kenwood Holdings. В нашия магазин ще откриете голямо разнообразие от радиа, тонколони, авто CD плеъри и адаптори за дисплеи. Всички те са с оригинален дизайн и уникално качество. Никъде другаде няма да намерите толкова невероятни модели на изключително изгодни цени. Най-доброто е само при нас! Доверете се на най-ниските цени и няма да съжалявате! Държим изключително много на клиентите си, затова и ви предоставяме невероятната възможност да се свършете с нас при всякакви въпроси и обещаваме да ви дадем адекватен отговор.