Стоки за Бита Hyundai

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Производители

Стоки за Бита Hyundai

Филтър

Филтрирай по цена:
109.00 лв 125.00 лв
Филтрирай по марка:

Продукти

Hyundai кафе машина CMH-1553

Hyundai кафе машина CMH-1553

Цена: 109.00 лв.

Hyundai кафе машина CMH-1553

Hyundai кафе машина CMH-1553
  • Мощност 1050 W Налягане 15 bar Подвижна дюза за суха пара Резервоар за вода 0,8 l Поставка за събиране на капките Филтър от неръждаема стомана Два термостата за контрол на температурата на кафето и парата Индикатор за включена помпа

В категория Стоки за бита можете да намерите голямо разнообразие от уреди, които ще улеснят домакинската ви работа. Сред богатия каталог ще попаднете на различни видове отоплителни уреди, вентилатори, кафемашини, микровълнови печки, фритюрници, пасатори, тостери, прахосмукачки, кухненски принадлежности като ножове, тенджери и тигани, шевни машини, четки за зъби, преси за коса, сешоари и какво ли още не. Отоплителните уреди включват многообразие от печки, вентилатори и радиатори, благодарение на които ще се чувствате уютно в дома си. Кухненските уреди, които ще намерите при нас са най-добрите на пазара и ще ви накарат да се чувствате като истински експерт в кухнята. Докоснете се до света на изцяло новите технологии и се насладете на лекотата, с която ще можете да работите с тях. Тенджерите, тиганите, ножовете, кутиите за хляб - това е принадлежностите, които ще превърнат готвенето в детска игра. А благодарение на уредите за красота, можете да се радвате на перфектна прическа и добро здраве с малко труд и то в домашни условия. Артикулите, които предлагаме са на уникално ниски цени и с невероятно качество, което ги прави толкова търсени и желани от нашите клиенти. Гарантираме ви, че ще останете доволни! Не се колебайте, а изберете най-подходящото за вашия дом! Само при нас ще получите и възможността да пазарувате на лизинг, с което ще си спестите много разходи!

Hyundai е глобална компания, основана от големия корейски бизнесмен - Chung Ju-yung. Първата компания Hyundai е основана през 1947 г. като строителна компания. Главните офиси на фирмата са в Сеул. Марката най-често се свързва с две направления: Hyundai Motor Company - най-големия автомобилен производител и Hyundai Heavy Industries - най-голямата корабостроителна компания. През 1998 г. Hyundai купи Kia Motors, тъй като Kia е изправена пред финансови проблеми. Hyundai Group претърпява огромно преструктуриране след азиатската криза от 1997 г. и смъртта на Chung Ju-yung през 2001 г. Днес много компании носят името Hyundai, но не всички са законно свързани с групата Hyundai. Въпреки това, всички тези фирми са ръководени от синовете Chung или техните наследници. След разпадането на бизнеса на компанията са се запазили само следните направления: асансьори, услуги, превози и туризъм. Макар в началото историята на Hyundai да започва като семеен бизнес, тя се развива до една от най-големите и значими компании в Южна Корея. Разнообразието от продукти, които можете да намерите в нашия магазин с тази марка  е голямо. Моделите фотоапарати Hyundai, които можете да откриете в okey.bg са с гарантиран произход и качество. Марката е наистина едно голямо име на пазара и ви гарантираме, че ще можете да ползвате стоките дълъг период от време без никакъв проблем. Предлагаме най-ниските цени на пазара и невероятната оферта да пазарувате на лизинг с цел пестенето  на средства. Доверете се на оригиналната техника на Hyundai!