Стоки за Бита Electrolux

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Производители

Стоки за Бита Electrolux

Филтър

Филтрирай по цена:
69.99 лв 2449.00 лв
Филтрирай по марка:

Продукти

ELECTROLUX EAT-4000

ELECTROLUX EAT-4000

Цена: 89.00 лв.

ELECTROLUX EAT-4000

ELECTROLUX EAT-4000
  • - ТОСТЕР - МОЩНОСТ 1000W - 6 СТЕПЕНИ ЗА ПРЕПИЧАНЕ - СТОП БУТОН - БУТОН ЗА ЗАМРАЗЕНИ ФИЛИЙКИ - БУТОН ЗА ПРИТОПЛЯНЕ - ТАВИЧКА ЗА ТРОХИ - ШИРОКИ ОТВОРИ

В категория Стоки за бита можете да намерите голямо разнообразие от уреди, които ще улеснят домакинската ви работа. Сред богатия каталог ще попаднете на различни видове отоплителни уреди, вентилатори, кафемашини, микровълнови печки, фритюрници, пасатори, тостери, прахосмукачки, кухненски принадлежности като ножове, тенджери и тигани, шевни машини, четки за зъби, преси за коса, сешоари и какво ли още не. Отоплителните уреди включват многообразие от печки, вентилатори и радиатори, благодарение на които ще се чувствате уютно в дома си. Кухненските уреди, които ще намерите при нас са най-добрите на пазара и ще ви накарат да се чувствате като истински експерт в кухнята. Докоснете се до света на изцяло новите технологии и се насладете на лекотата, с която ще можете да работите с тях. Тенджерите, тиганите, ножовете, кутиите за хляб - това е принадлежностите, които ще превърнат готвенето в детска игра. А благодарение на уредите за красота, можете да се радвате на перфектна прическа и добро здраве с малко труд и то в домашни условия. Артикулите, които предлагаме са на уникално ниски цени и с невероятно качество, което ги прави толкова търсени и желани от нашите клиенти. Гарантираме ви, че ще останете доволни! Не се колебайте, а изберете най-подходящото за вашия дом! Само при нас ще получите и възможността да пазарувате на лизинг, с което ще си спестите много разходи!

Electrolux е шведска компания, която е известна с производството си на кухненска и домакинска техника с уникално качество. За 2010 година това е втората по-големина компания, която произвежда подобна техника и се ползва с голямо доверие от клиенти и последователи. Фирмата се образува през 1918г. чрез споразумение за сътрудничество между търговска фирма Svenska Elektron AB и производителя на керосинови лампи Lux AB. Electrolux се разраства бързо и си сътрудничи с много други фирми, докато се превърне в производител от световен клас на уреда. През 1919 г. компаниите се обединяват и стават Electrolux, която става известна със своите прахосмукачки в много европейски страни. 1925 г. фирмата добавя и хладилници към своята продуктова линия, скоро след това и перални и кухненски уреди. Hans Werthen е президент на Electrolux, а по-късно и председател на Управителния съвет. С годините присвоява към себе си много други дружества и по този начин достига до днешните си размери. В Северна Америка Electrolux отдавна се прочува като производител на прахосмукачката Aerus LLC. От началото на 2011г. Keith McLoughlin поема длъжността изпълнителен директор и е първия, който не е швед. Благодарение на уникалния дизайн и качество на стоките, Electrolux си печели много почитатели и бързо се изкачва нагоре. Уредите, които можете да намерите в Okey.bg са микровълнови печки, прахосмукачки, абсорбатори, електрически кани, тостери и много други. Моделите са много разнообразни, а цените, които се предлагат невероятно достъпни. Само при нас можете да се насладите на уникално качество при ниски цени. Най-изгодните предложения са само в нашия най-голям онлайн магазин за техника!