Стоки за Бита Braun

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Производители

Стоки за Бита Braun

Филтър

Филтрирай по цена:
24.00 лв 467.00 лв
Филтрирай по марка:

Продукти

Braun cruZer 6 тример за брада и коса

Braun cruZer 6 тример за брада и коса

Цена: 130.00 лв.

Braun cruZer 6 тример за брада и коса

Braun cruZer 6 тример за брада и коса
  • Характеристика за Braun cruZer6 Click&lock гребени за максимална точност Допълнителен, плъзгащ се тример Система с две батерии за по-добро подстригване Работа на барерия - 40 мин. Лесен за почистване под течаща вода Гребен за подстригване на брада - 1-11 мм Гребен за подстригване на коса - 10-20мм Работа с кабел или на батерии Време за зареждане 60 мин. Индикатор за зареждане Индикатор за изтощена батерия Работи в цял свят - 100-240V Удобен за хващане корпус Калъф за съхранение Гаранция 24 месеца

В категория Стоки за бита можете да намерите голямо разнообразие от уреди, които ще улеснят домакинската ви работа. Сред богатия каталог ще попаднете на различни видове отоплителни уреди, вентилатори, кафемашини, микровълнови печки, фритюрници, пасатори, тостери, прахосмукачки, кухненски принадлежности като ножове, тенджери и тигани, шевни машини, четки за зъби, преси за коса, сешоари и какво ли още не. Отоплителните уреди включват многообразие от печки, вентилатори и радиатори, благодарение на които ще се чувствате уютно в дома си. Кухненските уреди, които ще намерите при нас са най-добрите на пазара и ще ви накарат да се чувствате като истински експерт в кухнята. Докоснете се до света на изцяло новите технологии и се насладете на лекотата, с която ще можете да работите с тях. Тенджерите, тиганите, ножовете, кутиите за хляб - това е принадлежностите, които ще превърнат готвенето в детска игра. А благодарение на уредите за красота, можете да се радвате на перфектна прическа и добро здраве с малко труд и то в домашни условия. Артикулите, които предлагаме са на уникално ниски цени и с невероятно качество, което ги прави толкова търсени и желани от нашите клиенти. Гарантираме ви, че ще останете доволни! Не се колебайте, а изберете най-подходящото за вашия дом! Само при нас ще получите и възможността да пазарувате на лизинг, с което ще си спестите много разходи!

Braun GmbH, която по-рано е носела името Braun AG е компания за потребителски стоки за бита основана в Kronberg, Германия. От 1984 г. до 2005 г. Braun е изцяло дъщерно дружество на компанията Gillette, които са закупили контролния пакет в компанията. На по-късен етап става дружество на Procter & Gamble, които са го придобили от Gillette през 2005 г. Основните продукти на марката са уредите за бръснене и обезкосмяване, грижите за красотата и външния вид, модели за приготвяне на храна и напитки, ръчни и стенни часовници и много други. В началото на своето развитие фирмата се е занимавала с разраборка на радиа, фотоапарати, камери, висококачествени  sound системи и т.н. Днес Braun  е насочила вниманието си предимно към уредите за обезкосмяване и подобряване на външния вид и е оставила другата си дейност на различни дъщерни фирми. Основните офиси на фирмата са във Франкфурт на Майн. Макс Браунн е машинен инженер, който създава малък магазин за инженество през 1921 г. и оттам започва всичко. С течение на годините Браун започва да произвежда компоненти за радиа и така докато се стигне до масово произвоство на радиоприемници, които се разпространяват изключително бързо. 1950г. бележи началото на продукта, с който Браун е най-известен днес: електрическа самобръсначка. Принципът на работа на уредите от тогава и сега е един и същ. През 1970 г. работата на Braun се съсредоточила върху уреди за дома в помощ на потребителите като самобръсначки, кафе машини, самобръсначки, часовници, и радиа. Линията на компанията за слайд проектори и Hi-Fi продукти е била прекратено. През 1998 г. Braun е преобразувана в частна компания - Braun AG. И така благодарение на качествените стоки и многото труд фирмата добива широка популярност и се радва на невероятен успех. В нашия магазин за техника ще откриете много от гореспоменатите артикули като ютии, маши, преси за коса, епилатори, сешоари и още много други. Доверете се на тази наистина известна фирма, затвърдила името си на пазара.