Стийм мопове и парочистачки SINGER

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Стийм мопове и парочистачки SINGER

Филтър

Филтрирай по марка:

Продукти

SINGER JETPOWER парочистачка

SINGER JETPOWER парочистачка

Цена: 169.00 лв.

SINGER JETPOWER парочистачка

SINGER JETPOWER парочистачка
  • Идеална за почистване на градини и къщи Обща мощност: 1 500 W Налягане максимум: 110 bar /11 Mpa/ Дебит на водата: 320 литра на час Температура на водата максимум: 60° С Маркуч за високо налягане - 5 метра Дюза с надстройка от права струя до струя тип „чадър” - само с едно завъртане Възможност за едновременна работа с препарат

В тази категория ще намерите разнообразие от стийм мопове и парочистачки на фирмите Arielli и Sapir. Никъде няма да намерите такива изгодни предложения! Благодарение на нашите уреди ще можете да почистите дома и офиса си без никакви усилия. Тези уреди работят на принципа на мощната и продължителна пара. Моделите са с различна мощност и можете да регулирате парата, която ползвате. Стийм моповете са също удобен вариант да почистите всички повърхности около вас с лекота с помощта на същата технология. Моделите разполагат с разглобяем резервоар за вода с различна вместимост. Дизайнът е ергономичен и намалява умората в ръцете при ползване. Това са част от най-новите технологии, които можете да намерите. Стийм моповете нямат нужда от предварително загряване и са готови за директно ползване. Силата на парата почиства всичко около вас с невероятна лекота, затова се доверете на нашите предложения и се спасете от мръсотията в дома си. Доставки правим до всяка точка на страната, а цените ни са най-ниските на пазара! Станете наши клиенти и се уверете, че качеството е от основно значение за нашата фирма. Не допускаме клиентите ни да останат недоволни! Свържете се с някой от нашите служители, за да ви помогнем да изберете най-подходящия модел за вашия дом!

Тази корпорация стартира през 1851 г. под името I.M. Singer & Co. и е производител на шевни машини. Хората, които участват в сформирането на Singer Corporation са Исак Мерит Сингер, съвместно с нюйоркският адвокат Едуард Кларк. Официалното седалище на компанията е La Vergne, Tennessee, а най-големите фабрики за масово производство са в Elizabeth, New Jersey. През 1885 г. се Singer произвежда най-новите модели шевни машини с подвижна (вибрираща) совалка. По време на Втората световна война, компанията спира производството на шевни машини и поема държавните поръчки за производството на оръжия. Така с течение на годините марката се развива и започва да твори в различни сфери на живота. Днес Singer Corporation произвежда набор от потребителски продукти, електронни шевни машини включително. Тя вече е част от SVP Worldwide. Taкa с течение на годините фирмата се е развила и е спечелила стотици поддръжници и се ползва с голямо доверие от страна на клиентите. Само при нас можете да намерите голямо разнообразие от шевни машини, машинки за подстригване, епилатори, сешоари, преси за изправяне, вентилаторни печки, пасатори, миксери, тостери, електрческо барбекю и още много други уреди, които биха ви били изключително полезни за работата у дома. Предлаганите цени са невероятно ниски за качеството, което предлагаме. Доверете се на най-добрите стоки Singer и няма да съжалявате за избора си! Тъй като държим изключително много на нашите клиенти и на това да са доволни, ви съветваме да ни потърсите при всеки удобен за вас момент и да споделите какво харесвате или не в нашия каталог продукти.