Сокоизстисквачки Elite

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Сокоизстисквачки Elite

Филтър

Филтрирай по цена:
17.00 лв 79.00 лв
Филтрирай по марка:

Продукти

Elite Сокоизстистквачка за литър сок JR-621

Elite Сокоизстистквачка за литър сок JR-621

Цена: 79.00 лв.

Elite Сокоизстистквачка за литър сок JR-621

Elite Сокоизстистквачка за литър сок JR-621
    Сокоизстистквачката на ELITE JR-621 е предназначена за приготвяне на литър първокачестерн фреш.
Elite  Сокоизстистквачка за цял плод JR-616

Elite Сокоизстистквачка за цял плод JR-616

Цена: 69.00 лв.

Elite Сокоизстистквачка за цял плод JR-616

Elite  Сокоизстистквачка за цял плод JR-616
    Сокоизстистквачката за цял плод ELITE JR-616 ви позволява да изцеждате цели ябълки, моркови, праскови и др. Елегантен, опростен и функционален дизайн.
За какво могат да ни бъдат полезни сокоизстисквачките?! Ами редица са предимствата на този уред. Благодарение на тях можете да се насладите на домашно направени сокове от всякакви плодове. Няма по-лесен начин за здравословен начин на живот. Всичко може да се промени благодарение на един толкова компактен и приятен на вид уред. Универсалните модели са подходящи за сокове от най-различни плодове и зеленчуци, докато в каталога можете да намерите и модели, специално създадени за цитрусови плодове. Някои от модели притежават и филтър, който не позволява на семки и малки люспички да попаднат в сока. Само при нас можете да откриете такава богата гама от модели, които ще ви бъдат изключително полезни в ежедневието и ще превърнат работата ви в кухнята в една наистина приятна задача. Най-известните фирми-производители на този тип кухненски уреди са: Arielli, Bosch, Elite, Moulinex , Philips, Rohnson, Sapir, Tefal, Zelmer и други. Моделите са с различни мощности и са изработени от неръждаема стомана с цел по-лесна употреба. Качеството на нашите сокоизстисквачки е безспорно. Ние работим само с най-големите имена на пазара и гарантираме, че няма да останете разочаровани. Цените, които поддържаме са най-добрите на пазара. Като специално за вас поддържаме и секция Намаление, където можете да намерите най-изгодните и интересни модели в момента.

Elite е марка на фирмата "Е-ЕЛИТ БЪЛГАРИЯ" ООД, която е основана през 2002г., а започва дейността си през 2006г. като наследник на "АЛАДИН" ЕООД, специализирана в производство и търговия,стоматология, заведения за бързо хранене и още много дейности. Основната дейност на фирмата се е съсредоточила в производството на аудио-визуална техника, стоки за домакинството, домакински уреди и климатици. Elite е марка, известна с качествените си стоки и перфектното обслужване на клиентите. През 2000 година екипът на "АЛАДИН" ЕООД започва разработката на различни домакински уреди, които по-късно стават част от каталога на "Е-ЕЛИТ БЪЛГАРИЯ" ООД. Фирмата разполага с богат асортимент артикули и изключително бързо се налага на пазара, което довежда до развиването и на други марки към тази фирма. Това са: METEOR, REVERIE, AKITA, SABA и PLATINIUM. Elite работи съвместно с много фирми и разполага с офиси в над 5 страни. Марката се радва на голямо доверие от страна на клиентите, а ние ви гарантираме че няма да останете разочаровани, ако поръчате техника от тази фирма. В нашия онлайн магазин  можете да намерите голямо разнообразие от печки, машини за вода, дъски за гладене, прахосмукачки, грилове, уреди за готвене на пара, хлебопекарни, машинки за подстригване, сешоари, преси за коса и много други домакински помощници. Доверете се на истинското качество и то на уникално ниски цени! Специално за вас сме избрали най-ниските цени и ви предлагаме само най-качествените артикули! Вашето място е Okey.bg!