Сокоизстисквачки Ariete

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Сокоизстисквачки Ariete

Филтър

Филтрирай по марка:

Продукти

Ariete 173 CENTRIKA METAL сокоизтисквачка

Ariete 173 CENTRIKA METAL сокоизтисквачка

Цена: 129.00 лв.

Ariete 173 CENTRIKA METAL сокоизтисквачка

Ariete 173 CENTRIKA METAL сокоизтисквачка
  • ARIETE 173 CENTRIKA METAL сокоизтисквачка 700W: Метална сокоизтисквачка Мощност 700W Голям отвор 75mm Подвижен съд за отпадъка

За какво могат да ни бъдат полезни сокоизстисквачките?! Ами редица са предимствата на този уред. Благодарение на тях можете да се насладите на домашно направени сокове от всякакви плодове. Няма по-лесен начин за здравословен начин на живот. Всичко може да се промени благодарение на един толкова компактен и приятен на вид уред. Универсалните модели са подходящи за сокове от най-различни плодове и зеленчуци, докато в каталога можете да намерите и модели, специално създадени за цитрусови плодове. Някои от модели притежават и филтър, който не позволява на семки и малки люспички да попаднат в сока. Само при нас можете да откриете такава богата гама от модели, които ще ви бъдат изключително полезни в ежедневието и ще превърнат работата ви в кухнята в една наистина приятна задача. Най-известните фирми-производители на този тип кухненски уреди са: Arielli, Bosch, Elite, Moulinex , Philips, Rohnson, Sapir, Tefal, Zelmer и други. Моделите са с различни мощности и са изработени от неръждаема стомана с цел по-лесна употреба. Качеството на нашите сокоизстисквачки е безспорно. Ние работим само с най-големите имена на пазара и гарантираме, че няма да останете разочаровани. Цените, които поддържаме са най-добрите на пазара. Като специално за вас поддържаме и секция Намаление, където можете да намерите най-изгодните и интересни модели в момента.

Фирма Ariete се занимава с производството на кафемашини с изключително качество. Дизайнът им е модерен, а самите уреди се ползват с невероятна лекота. Само в нашия онлайн магазин за техника можете да намерите голямо разнообразие от модели,  с които да правите сутрешното си кафе бързо и лесно! Какво повече ви трябва?! Марката Ariete се ползва с голямо доверие от страна на клиентите, заради високото качество на предлаганите уреди. В Okey.bg можете да ги намерите на уникално ниски цени и възможност за лизингово плащане. Доверете се на най-новите технологии с марката Ariete и се насладете на невероятно и ароматно кафе! Държим изключително много на клиентите си, затова ако имате някакви въпроси - просто ни пишете!