Радар детектори Kiyo

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Радар детектори Kiyo

Филтър

Филтрирай по марка:

Продукти

Радарен детектор Kiyo GPS-700

Радарен детектор Kiyo GPS-700

Цена: 369.00 лв.

Радарен детектор Kiyo GPS-700

Радарен детектор Kiyo GPS-700
         Kiyo 700 е модел радарен детектор, с който ще бъдете защитени от POP пистолетите на КАТ, както и всички Speed камери в България и Европа. Идеално решение и за автомобили с бронирани стъкла, при които GPS сигнала от спътника се губи,  поради наличието на модул, монтиращ се зад предната броня.  Актуализацията на базата данни е напълно безплатна и без ограничение във времето!
Само тук можете да намерите разнообразие от качествени радар детектори и антирадари на най-известните марки като Cobra, Escort, Kiyo, Safe Drive, Snooper, Whistler. С нашата техника ще бъдете защитени от POP пистолетите на КАТ, както и всички Speed камери в България и Европа. Това е идеалното решения за всички шофьори! Моделите се предлагат с гаранция и то от директните вносители за България. Антирадарите и радар детекторите предлагани от нашия онлайн магазин за авто части се продават с упътване на български език, което позволява безпроблемно настройване при закупуването. Ако се колебаете какъв артикул точно да изберете се свържете с някой от нашите служители и те ще ви помогнат в избора. Предлагаме най-добрите цени на пазара и то за най-качествената техника! В магазина ни ще намерите най-новите технологии на пазара, които ще можете да ползвате с лекота. Предлагаме ви и възможност да закупите стоките на лизинг, благодарение на което ще спестите много средства и ще се радвате на необходимата ви техника точно тогава, когато ви е необходима. Доверете се на доказаните марки на пазара и няма да съжалявате! Пазарувайте безопасно от нашия онлайн магазин - Okey.bg! Спестете много средства и се радвайте на спокойно шофиране само с радар детектори и антирадари на Okey.bg!

Kiyo е марка, завладяла света със своите най-нови модели радар детектори. Марката се е доказала на пазара и се ползва с доверие от стана на клиентите. Този марка съчетава полезен и удобен начин за пълната функционалност на висок клас детектори за вграждане с GPS модул и база данни. Само с нашите устройства ще можете да се спасите от спийд камерите на територията на Европа и България. Монтажът на нашите уреди е бърз и лесен, а работата с него изключително лесна. Само в Okey.bg можете да намерите богато разнообразие от модели Kiyo и да изберете най-доброто за вашия автомобил. Доверете ни се и изберете най-подходящия модел за вас! Kiyo артикулите са на достъпни цени, с възможност за пазаруване на лизинг! Изберете най-полезните за вас устройства от Okey.bg - най-големия онлайн магазин за техника!