Прахосмукачки iRobot

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Прахосмукачки iRobot

Филтър

Филтрирай по цена:
99.00 лв 1599.00 лв
Филтрирай по марка:

Продукти

iRobot Roomba 555 робо-прахосмукачка

iRobot Roomba 555 робо-прахосмукачка

Цена: 829.00 лв.

iRobot Roomba 555 робо-прахосмукачка

iRobot Roomba 555 робо-прахосмукачка
    Интелигентно и ефикасно средство за почистване на боклук, прах, козината на домашните любимци и др. от различни видове настилки. Открива и отделя повече внимание на по-замърсените участъци.
Само при нас можете да намерите голямо разнообразие от прахосмукачки, електрически и ротационни турбочетки и много други уреди за почистване на дома, които ще улеснят ежедневието ви. Моделите имат различен брой филтри, за да може да бъде уловена и най-дребната частица прах. Като някои имат и специален антибактериален филтър. Можете да използвате прахосмукачката с фабричната торбичка или да я замените с хартиена. Нашите уреди са подходящи за почистване както на дома, така и на офиса. Не се колебайте, а се доверете на изключително качествените уреди, които ще направят чистенето едно наистина лесно и приятно занимание. При нас можете да намерите марки като Beko, Bosch, Delonghi, Elite, Gorenje, LG, Philips, Rohnson, Rowenta, Sapir, Zanussi и още много други. Това са най-големите марки на пазара за техника и ви гарантираме, че артикулите им са с изключително качество и няма да съжалявате, ако им се доверите. Специално за вас, освен ниски цени, предлагаме и възможност за пазаруване на лизинг, което значително ще облекчи месечните ви разходи. Само при нас можете да намерите толкова добри предложения за такова качество. Тъй като държим на клиентите си, чакаме да се свържете с нас и при най-дребния възникнал проблем! Ние ще се погрижим да го поправим!

IROBOT Corporation е американска компания за напреднали технологии основана през 1990 г. Едни от най-интересните артикули на марката са роботите Roomba и Scooba. Това е роботизирана почистваща техника, благодарение на която можете да се справяте с лекота със задълженията в дома. Други модел е PackBot, който служи за  помощник на полицията и военните служби. Основатели на iRobot са Rodney Brooks, Colin Angle и Helen Greiner. С течение на години компанията значително се е разрастнала и се занимава с ред изследвания, които довело до още ред открития. В нашия онлайн магазин за техника можете да намерите богат асортимент от робо-прахосмукачки и почистващи роботи. iRobot са най-новите и интелигентни технологии за почистване на прах, боклук и косми с лекота. Само тук ще откриете най-качествените стоки и то на уникално ниски цени. Роботизираната ни почистваща техника е с уникален дизайн и е изключително лесна за ползване, което ще ви спести много усилия. При всякакви въпроси относно iRobot се свържете с нас!