Мъжки самобръсначки Braun

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Мъжки самобръсначки Braun

Филтър

Филтрирай по цена:
62.00 лв 467.00 лв
Филтрирай по марка:

Продукти

Braun cruZer 6 тример за брада и коса

Braun cruZer 6 тример за брада и коса

Цена: 130.00 лв.

Braun cruZer 6 тример за брада и коса

Braun cruZer 6 тример за брада и коса
  • Характеристика за Braun cruZer6 Click&lock гребени за максимална точност Допълнителен, плъзгащ се тример Система с две батерии за по-добро подстригване Работа на барерия - 40 мин. Лесен за почистване под течаща вода Гребен за подстригване на брада - 1-11 мм Гребен за подстригване на коса - 10-20мм Работа с кабел или на батерии Време за зареждане 60 мин. Индикатор за зареждане Индикатор за изтощена батерия Работи в цял свят - 100-240V Удобен за хващане корпус Калъф за съхранение Гаранция 24 месеца

Мъжките самобръсначки са нещо, без което нито един мъж не може! Само при нас ще намерите богат асортимент от най-добрите модели. Дизайнът им е ергономичен и изключително приятен. Употребата на тези уреди е лесна и бърза. За секунди ще се отървете от неприятното окосмяване. Марките, които можете да видите в нашия каталог са Braun, Elite, Philips, Remington. Те са доказали качеството на своите артикули и се ползват с голямо доверие от страна на клиентите. Ако искате наистина качествени модели, които да ползвате дълго време - това е вашето място! Самобръсначките са с акумулаторни батерии и различни плаващи неръждаеми глави, което максимално улесняват процеса на бръснене. Доставката до всяка точка на страната е бърза и лесна. На първо място поставяме клиента и живо се вълнуваме от всички въпроси и критики, които биха могли да възникнат. Цените на самобръсначките са много ниски, а качеството много високо. Наистина си заслужава да опитате нашите уреди! Променете вида си с няколко лесни движения на самобръсначката! При каквито и да е въпроси или критики, не се колебайте, а се свържете с нас. Ще се постараем да задоволим желанията и нуждите и на най-взискателните клиенти. Доверете се на най-големия онлайн магазин за техника! Най-ниските цени за най-високото качество!

Braun GmbH, която по-рано е носела името Braun AG е компания за потребителски стоки за бита основана в Kronberg, Германия. От 1984 г. до 2005 г. Braun е изцяло дъщерно дружество на компанията Gillette, които са закупили контролния пакет в компанията. На по-късен етап става дружество на Procter & Gamble, които са го придобили от Gillette през 2005 г. Основните продукти на марката са уредите за бръснене и обезкосмяване, грижите за красотата и външния вид, модели за приготвяне на храна и напитки, ръчни и стенни часовници и много други. В началото на своето развитие фирмата се е занимавала с разраборка на радиа, фотоапарати, камери, висококачествени  sound системи и т.н. Днес Braun  е насочила вниманието си предимно към уредите за обезкосмяване и подобряване на външния вид и е оставила другата си дейност на различни дъщерни фирми. Основните офиси на фирмата са във Франкфурт на Майн. Макс Браунн е машинен инженер, който създава малък магазин за инженество през 1921 г. и оттам започва всичко. С течение на годините Браун започва да произвежда компоненти за радиа и така докато се стигне до масово произвоство на радиоприемници, които се разпространяват изключително бързо. 1950г. бележи началото на продукта, с който Браун е най-известен днес: електрическа самобръсначка. Принципът на работа на уредите от тогава и сега е един и същ. През 1970 г. работата на Braun се съсредоточила върху уреди за дома в помощ на потребителите като самобръсначки, кафе машини, самобръсначки, часовници, и радиа. Линията на компанията за слайд проектори и Hi-Fi продукти е била прекратено. През 1998 г. Braun е преобразувана в частна компания - Braun AG. И така благодарение на качествените стоки и многото труд фирмата добива широка популярност и се радва на невероятен успех. В нашия магазин за техника ще откриете много от гореспоменатите артикули като ютии, маши, преси за коса, епилатори, сешоари и още много други. Доверете се на тази наистина известна фирма, затвърдила името си на пазара.