Микровълнови печки Daewoo

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Микровълнови печки Daewoo

Филтър

Филтрирай по цена:
79.00 лв 169.00 лв
Филтрирай по марка:

Продукти

Daewoo Микровълнова печка KOG-398G

Daewoo Микровълнова печка KOG-398G

Цена: 154.00 лв.

Daewoo Микровълнова печка KOG-398G

Daewoo Микровълнова печка KOG-398G
  • Консумирана мощност: 900 W Вътрешен обем: 25 литра Допълнителна информация: Комбинация на грил + микровълни Кварцов грил Електронен контрол Функция размразяване Цвят: Бял --> Диаметър на чинията: 288 мм --> Таймер: 60 минути --> Външни размери: 517 x 310 x 510 мм Вътрешни размери: 352 x 235 x 344 мм Тегло: 15.5 кг --> Гаранция: 24 месеца

Този домакински уред служи за затопляне на храна, съдържаща вода чрез микровълни. При този уред нагряването става на целия обем храна. Всичко става много по-бързо и лесно и затова ви гарантираме, че е добро решение за всяка кухня. С микровълновите печки можете да приготвяте и подгрявате не само полуфабрикати, но и да готвите. Можете сами да изберете степента на нагряване и минутите за загряване чрез регулатора. Единственото, което трябва да запомните е, че тук не се ползват метални съдове и такива, на които има блестящи нишки. Някои от марките, които ще намерите в нашия богат каталог са: Samsung, AEG, Electrolux, Goldstar, Gorenje, LG и други. Всички те са доказали качеството си на пазара и можете да разчитате на моделите им. Няма да сбъркате! Само при нас ще откриете най-новите технологии на най-ниските цени. Ние сме най-големия онлайн магазин за техника и ви гарантираме, че всички най-изгодни предложения ще откриете първо при нас. Ако искате да спестите пари ползвайте нашата опция за лизингово плащане. Само така ще можете бързо и лесно да се сдобиете с необходимите ви кухненски уреди. Ако имате въпроси, критики или просто искате да ни кажете нещо - пишете ни или се обадете! Винаги ще намерите някой от нашите учтиви служители, който ще се постарае да ви помогне!

Daewoo (от корейски - за "Великата Вселена") или Daewoo Group е компания, основана в Южна Корея. Тя е основана на 22 март 1967 г. като Daewoo Industrial. Преди азиатската финансова криза от 1998 г. Daewoo е вторият по големина конгломерат в Корея след Hyundai Group, следвана от LG Group и Samsung Group. Компанията включва в себе си много дъщерни като: Daewoo Motor, Daewoo Motor Sales, Daewoo Electronics, Daewoo Precision Industries, Daewoo Textile Co. Ltd., Daewoo Heavy Industries (DHI), които се занимават с разработката на автомобили, текстил, малки огнестрелни оръжия, техника и много други. Daewoo Group е основана от Ким Ву-Юнг през март 1967 г. Той е син на губернатора на провинцията на Daegu. През 1960г. страната отпуска средства за развитието на бизнеса и Daewoo се възползвали от държавно-спонсорираните евтини кредити. В началото на развитието си корпорацията разчитала предимно на текстилната промишленост и облеклата, като в последствие развила и в останалите отрасли. През 1980-те и началото на 1990-те Daewoo Group почва да произвежда потребителска електроника, компютри, телекомуникационни продукти, строителна механизация, сгради, както и музикални инструменти (Daewoo Пиано). Така с течение на годините всички артикули, които предлага добиват широка популярност и печелят голям брой нови клиенти. В нашия онлайн магазин ще откриете богат асортимент от домакински помощници от тази марка. Само тук ще видите разнообразие от прахосмукачки, LCD телевизори, DVD плеъри и какво ли още не. Естествено продуктите са изключително качествени и няма нужда да ви казваме, че ще можете да ги ползвате дълъг период от време. Гарантираме, че стоките ни Daewoo са наистина оригинални и няма да съжалявате, ао се доверите на марката.