Метеорологични станции Hama

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Метеорологични станции Hama

Филтър

Филтрирай по цена:
11.90 лв 162.00 лв
Филтрирай по марка:

Продукти

Термометър лабораторен под ъгъл

Термометър лабораторен под ъгъл

Цена: 16.66 лв.

Термометър лабораторен под ъгъл

Термометър лабораторен под ъгъл
  • Термометър лабораторен под ъгъл -термометър за наблюдаване на температурата при разработването на негативи - Със щипка : предотвратява термометър от подхлъзване в лабораторни условия , за да може да бъде закрепван на ръб - Под ъгъл Диапазон на измерване: 5 C до 50 C Модел: Dish Термометър (под ъгъл) Диаметър: 12,5 мм Дължина: 12 cm

За какво служат метеорологичните станции? Благодарение на тези уреди ще можете винаги да знаете какво ще бъдете времето в определена точка на страната. Поддържат и доста други функции като аларма, календар, термометър, барометър. Един наистина полезен уред, с който винаги ще бъдете наясно за времето, което ни очаква следващите няколко дни. Марките, които произвеждат тези метеорологични станции са Hama и HAMA GMBH. Моделите са с изключително интересен дизайн и са от най-новите технологии, които можете да намерите на пазара. Бъдете винаги в крак с времето около вас. Доверете се на качествените уреди за дома и направете всяко едно действие там истинско удоволствие. Най-добрите предложения ще намерите само при нас - Okey.bg! Уредите ни се предлагат с гаранция от 1 година, което допълнително доказва нашето сериозно отношение към клиентите и желанията им. Ако искате да ни питате нещо или просто да изкажете мнение, винаги сме готови да ви изслушаме! Само при нас ще получите отговори на всеки един въпрос, който ви вълнува. Цените на метеорологичните станции са невероятно ниски и със сигурност са достъпни за всеки. И все пак, ако не можете да си позволите някой уред - предлагаме ви перфектни условия за пазаруване на лизинг при изключително ниски лихви. Доверете се на доказаното качество!

Hama e марка, занимаваща се с производството на всякакви аксесоари и дребна потребителска електроника. Само при нас можете да намерите голямо разнообразие от артикули и то на най-ниски цени. Ако искате да запазите най-скъпите си спомени с вашите близки, се доверете на нашите дигитални рамки. Предлагаме богат асортимент от модели, чрез които ще можете да се насладите на вашите любими снимки. Цените са достъпни за всеки, а ви гарантираме, че ще останете доволни и от предлаганото качество. Ние работим само с най-големите и доказали се имена на пазара, тъй че не се колебайте - поръчайте ваши hama продукти още сега! Дигиталните рамки се предлагат с 12 месеца гаранция, която отново доказва нашето сериозно отношение към клиентите!