Кухненски уреди Electrolux

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Производители

Кухненски уреди Electrolux

Филтър

Филтрирай по цена:
69.99 лв 2449.00 лв
Филтрирай по марка:

Продукти

ELECTROLUX EAT-4000

ELECTROLUX EAT-4000

Цена: 89.00 лв.

ELECTROLUX EAT-4000

ELECTROLUX EAT-4000
  • - ТОСТЕР - МОЩНОСТ 1000W - 6 СТЕПЕНИ ЗА ПРЕПИЧАНЕ - СТОП БУТОН - БУТОН ЗА ЗАМРАЗЕНИ ФИЛИЙКИ - БУТОН ЗА ПРИТОПЛЯНЕ - ТАВИЧКА ЗА ТРОХИ - ШИРОКИ ОТВОРИ

В категория Кухненски уреди ще се насладите на всевъзможни модели разнообразни уреди, предназначени за съхраняване и приготовление на храна, както и свързани с това дейности. Тук ще откриете разнообразие от кафемашини, електрически кани, пасатори, микровълнови печки, кухненски роботи, сокоизстисквачки, фритюрници, тостери, абсорбатори, миксери, хлебопекарни, блендери, електрически тави, фурни, рендета и още много уреди, които най-общо сме свикнали да наричаме бяла техника. Само при нас ще намерите най-подходящите уреди, за да готвите здравословно и да поддържате кухнята си с лекота. Благодарение на нашите кухненски уреди ще улесните значително работата си и ще се превърнете в една наистина модерна домакиня. Марките, които можете да видите в нашия каталог са: Tonino Lamborghini, Zelmer, Tefal, Rohnson, SINGER, Kenwood, Delonghi, Zanussi, Whirlpool и още много други. Гарантираме ви, че ще останете изключително доволни от качеството на уредите ни и няма да съжалявате! Работим само с най-големите имена от света на техниката и предлагаме наистина уникални уреди и то на ниски цени. Имаме оферта за пазаруване на лизинг, благодарение на която ще спестите много средства. Ако имате някакви въпроси, препоръки или критики, не се притеснявайте, а се свържете с нас! Ние държим изключително много на клиентите си и се стремим да дадем всичко от себе си, за да бъдат те доволни.

Electrolux е шведска компания, която е известна с производството си на кухненска и домакинска техника с уникално качество. За 2010 година това е втората по-големина компания, която произвежда подобна техника и се ползва с голямо доверие от клиенти и последователи. Фирмата се образува през 1918г. чрез споразумение за сътрудничество между търговска фирма Svenska Elektron AB и производителя на керосинови лампи Lux AB. Electrolux се разраства бързо и си сътрудничи с много други фирми, докато се превърне в производител от световен клас на уреда. През 1919 г. компаниите се обединяват и стават Electrolux, която става известна със своите прахосмукачки в много европейски страни. 1925 г. фирмата добавя и хладилници към своята продуктова линия, скоро след това и перални и кухненски уреди. Hans Werthen е президент на Electrolux, а по-късно и председател на Управителния съвет. С годините присвоява към себе си много други дружества и по този начин достига до днешните си размери. В Северна Америка Electrolux отдавна се прочува като производител на прахосмукачката Aerus LLC. От началото на 2011г. Keith McLoughlin поема длъжността изпълнителен директор и е първия, който не е швед. Благодарение на уникалния дизайн и качество на стоките, Electrolux си печели много почитатели и бързо се изкачва нагоре. Уредите, които можете да намерите в Okey.bg са микровълнови печки, прахосмукачки, абсорбатори, електрически кани, тостери и много други. Моделите са много разнообразни, а цените, които се предлагат невероятно достъпни. Само при нас можете да се насладите на уникално качество при ниски цени. Най-изгодните предложения са само в нашия най-голям онлайн магазин за техника!