Кафе машини, кафеварки и кафе автомати Hyundai

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Кафе машини, кафеварки и кафе автомати Hyundai

Филтър

Филтрирай по цена:
109.00 лв 125.00 лв
Филтрирай по марка:

Продукти

Hyundai кафе машина CMH-1553

Hyundai кафе машина CMH-1553

Цена: 109.00 лв.

Hyundai кафе машина CMH-1553

Hyundai кафе машина CMH-1553
  • Мощност 1050 W Налягане 15 bar Подвижна дюза за суха пара Резервоар за вода 0,8 l Поставка за събиране на капките Филтър от неръждаема стомана Два термостата за контрол на температурата на кафето и парата Индикатор за включена помпа

Ако искате да приготвяте най-хубавото и ароматно кафе се доверете на нашите предложения за кафемашини и автомати за кафе. Тук ще намерите още и богато разнообразие от кафеварки, машини за фрапе и всякакви уреди, които ще ви помогнат да си направите перфектното еспресо и напитки от кафе. Какво по-хубаво от чаша кафе за закуска?! Едно наистина несравнимо усещане, което ще направи деня ви по-усмихнат и приятен. Марките, които можете да намерите при нас са многобройни и всички са доказани имена на пазара - Tonino Lamborghini, Zelmer, Rohnson, SINGER, Arielli и други. Гарантираме ви най-доброто качество на най-ниски цени! Само с нашите кафемашини и автомати можете да си направите до 12-15 чашки вкусно и ароматно кафе. Някой от моделите имат функция за подгряване на чашите и системи "Termoblock" и "Crema". Нашите артикули са наистина уникални и подходящи за всеки дом или офис! Доверете ни се и няма да съжалявате! Предлагаме само най-доброто на добри цени. А ако не можете да си позволите да закупите някои от нашите кухненски уреди, ви предоставяме възможност да ползвате лизинг с невероятно ниски лихви. Къде другаде ще откриете подобни предложения?! Вашето място е Okey.bg! Вярваме, че качеството е от главно значение при покупката на уреди за дома и няма да ви подведем!

Hyundai е глобална компания, основана от големия корейски бизнесмен - Chung Ju-yung. Първата компания Hyundai е основана през 1947 г. като строителна компания. Главните офиси на фирмата са в Сеул. Марката най-често се свързва с две направления: Hyundai Motor Company - най-големия автомобилен производител и Hyundai Heavy Industries - най-голямата корабостроителна компания. През 1998 г. Hyundai купи Kia Motors, тъй като Kia е изправена пред финансови проблеми. Hyundai Group претърпява огромно преструктуриране след азиатската криза от 1997 г. и смъртта на Chung Ju-yung през 2001 г. Днес много компании носят името Hyundai, но не всички са законно свързани с групата Hyundai. Въпреки това, всички тези фирми са ръководени от синовете Chung или техните наследници. След разпадането на бизнеса на компанията са се запазили само следните направления: асансьори, услуги, превози и туризъм. Макар в началото историята на Hyundai да започва като семеен бизнес, тя се развива до една от най-големите и значими компании в Южна Корея. Разнообразието от продукти, които можете да намерите в нашия магазин с тази марка  е голямо. Моделите фотоапарати Hyundai, които можете да откриете в okey.bg са с гарантиран произход и качество. Марката е наистина едно голямо име на пазара и ви гарантираме, че ще можете да ползвате стоките дълъг период от време без никакъв проблем. Предлагаме най-ниските цени на пазара и невероятната оферта да пазарувате на лизинг с цел пестенето  на средства. Доверете се на оригиналната техника на Hyundai!