За здравето Speedo

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

За здравето Speedo

Филтър

Филтрирай по цена:
39.90 лв 69.90 лв
Филтрирай по марка:

Продукти

Ръкави с антицелулитно действие

Ръкави с антицелулитно действие

Цена: 39.90 лв.

Ръкави с антицелулитно действие

Ръкави с антицелулитно действие
    Продуктът има антицелулитно действие благодарение на патентованата технология на текстила, която с помощта на вертикални и хоризонтални движения масажира проблемните зони.
В категория За здравето ще видите голям брой от уреди, които ще ви помогнат да преодолеете вредни навици и ще подобрят здравословното ви състояние. Тук можете да се насладите на разнообразието от електронни цигари, продукти за отслабване, апарати за измерване на кръвно налягане, дигитални термометри и крачкомери. Разнообразието от електронни цигари ще ви помогне да откажете пушенето завинаги и то много лесно. Продуктите за отслабване са също един невероятен метод, с който без много усилия да се сдобиете с невероятно тяло. Моделите апарати за кръвно ще ви помогнат да следите здравословното си състояние във всеки един момент, а дигиталните термометри - с лекота да премерите температурата на тялото си. Марките, които ще намерите при нас са известни и доказали се на пазара: Elite, Everlast, Fuzzbuster, Omron, Sapir, Speedo, Volcano. Гарантираме, че ще останете доволни от нашите уреди и ще можете да ги ползвате дълго време. Само при нас можете да намерите такова разнообразие на невероятно ниски цени. Доверете ни се и няма да съжалявате! Всичко най-ново и интересно от света на техниката можете да го откриете на Okey.bg! Най-големият онлайн магазин за техника във всички сфери и уреди за здравето! Свържете се с нас при всякакви възникнали проблеми или въпроси, за да можем да ги отстраним!

Speedo International Ltd. е австрийски производител и дистрибутор на бански костюми и аксесоари. Компанията е основана през 1914 г. и е дъщерно дружество на Pentland Group Plc. Днес под тази марка може да намерите изключително широка гама от продукти - бански костюми, очила, плеъри, ръчни часовници и много други. Основател на компанията е Alexander MacRae. Първоначално работи като млекар, той основава компанията MacRae и Hosiery след четири години и започва производството на бельо под марката Fortitude. През 1927 г. неговата първа линия бански костюми се появява, а на следващата година MacRae представя моделите си на конкурс под лозунга: "Speed on in your Speedos" и така се ражда марката. Малко по-късно Speedo печели все по-голямо известност и се налага на пазара като започва и да произвежда бански за Олимпийските игри. Speedo спонсорирани австралийския мъжки отбор по плуване и печели осем златни медала, именно това носи ново световно ниво на известност на компанията. 21-ви век започва с въвеждането на Fastskin банските, които отново чупят всички световни рекорди. С всяка изминала година качеството на предлаганите бански костюми става все по-голямо и те започват да се правят от все по-добри материи. Само в нашия онлайн магазин можете да намерите голямо разнообразие от стягащи колани и ръкави с антицелулитно действие, които ще се погрижат да оформите с лекота фигурата си. Доверете се на най-добрите оферти на пазара и няма да съжалявате! Само при нас можете да се съзползвате от най-изгодните оферти и ниски цени. Специално за вас предлагаме и възможност да пазарувате на лизинг, за да спестите много средства!