За здравето Fuzzbuster

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

За здравето Fuzzbuster

Филтър

Филтрирай по марка:

Продукти

Бикини за отслабване

Бикини за отслабване

Цена: 39.90 лв.

Бикини за отслабване

Бикини за отслабване
    Безшевният микрофибърен материал поддържа корема и намалява размера на талията. Съдържащите се в тъканта микрокапсули с козметически вещества гарантират продължителен ефект на отслабване и подобряват структурата на кожата, правейки я стегната и гладка.
В категория За здравето ще видите голям брой от уреди, които ще ви помогнат да преодолеете вредни навици и ще подобрят здравословното ви състояние. Тук можете да се насладите на разнообразието от електронни цигари, продукти за отслабване, апарати за измерване на кръвно налягане, дигитални термометри и крачкомери. Разнообразието от електронни цигари ще ви помогне да откажете пушенето завинаги и то много лесно. Продуктите за отслабване са също един невероятен метод, с който без много усилия да се сдобиете с невероятно тяло. Моделите апарати за кръвно ще ви помогнат да следите здравословното си състояние във всеки един момент, а дигиталните термометри - с лекота да премерите температурата на тялото си. Марките, които ще намерите при нас са известни и доказали се на пазара: Elite, Everlast, Fuzzbuster, Omron, Sapir, Speedo, Volcano. Гарантираме, че ще останете доволни от нашите уреди и ще можете да ги ползвате дълго време. Само при нас можете да намерите такова разнообразие на невероятно ниски цени. Доверете ни се и няма да съжалявате! Всичко най-ново и интересно от света на техниката можете да го откриете на Okey.bg! Най-големият онлайн магазин за техника във всички сфери и уреди за здравето! Свържете се с нас при всякакви възникнали проблеми или въпроси, за да можем да ги отстраним!

Марката Fuzzbuster е известна с производството си на първия детектор за радари. Това става през 1973 г., когато Петролната криза е в разгара си, което води до значително намаляване на стандартните ограничения на скоростта на автомобилите в САЩ. Откривателят е Dale Smith, а неговото изобретение улавя X-band честотата, която ползват полицията и дистанционните за ключалките и алармите. Оттогава до днес марката Fuzzbuster се е развила и обогатила производството си и е спечелила хиляди клиенти. Само при нас можете да се насладите на наистина голямо разнообразие от автоаларми, които ще ви върнат спокойствието. Почувствайте вашия автомобил наистина добре защитен - само с алармите Fuzzbuster. Цените, на които ще ги намерите са ниски, а само сега ви предлагаме да пазарувате и на лизинг. Всички автоаларми Fuzzbuster са с уникално качество и наистина си заслужават.