За здравето Everlast

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

За здравето Everlast

Филтър

Филтрирай по марка:

Продукти

Колан за отслабване Everlast за дами

Колан за отслабване Everlast за дами

Цена: 24.00 лв.

Колан за отслабване Everlast за дами

Колан за отслабване Everlast за дами
    • Колан за отслабване с ципове. • Сауна- действието на този колан увеличава резултатите, които постигате при вашата редовна тренировка.
В категория За здравето ще видите голям брой от уреди, които ще ви помогнат да преодолеете вредни навици и ще подобрят здравословното ви състояние. Тук можете да се насладите на разнообразието от електронни цигари, продукти за отслабване, апарати за измерване на кръвно налягане, дигитални термометри и крачкомери. Разнообразието от електронни цигари ще ви помогне да откажете пушенето завинаги и то много лесно. Продуктите за отслабване са също един невероятен метод, с който без много усилия да се сдобиете с невероятно тяло. Моделите апарати за кръвно ще ви помогнат да следите здравословното си състояние във всеки един момент, а дигиталните термометри - с лекота да премерите температурата на тялото си. Марките, които ще намерите при нас са известни и доказали се на пазара: Elite, Everlast, Fuzzbuster, Omron, Sapir, Speedo, Volcano. Гарантираме, че ще останете доволни от нашите уреди и ще можете да ги ползвате дълго време. Само при нас можете да намерите такова разнообразие на невероятно ниски цени. Доверете ни се и няма да съжалявате! Всичко най-ново и интересно от света на техниката можете да го откриете на Okey.bg! Най-големият онлайн магазин за техника във всички сфери и уреди за здравето! Свържете се с нас при всякакви възникнали проблеми или въпроси, за да можем да ги отстраним!

Everlast е известна марка, занимаваща се най-вече с производството на аксесоари за бокс, облекла, обувки, фитнес-уреди. Продуктите на компанията се продават в над 75 страни на 6 континента. За първи път Everlast се появява през 1910 година, когато 17-годишният Jacob Golomb, син на шивач и запален плувец, е недоволен от банския си костюм, който не издържа и един сезон. Затова създава бански, който е подходящ за цялата година. Нарича го Everlast. Така с години производството се разширявя, а марката става световно известна. Артикулите, които ще намерите в нашия онлайн магазин са предназначени за извайване на перфектната фигура - най-различни колани за отслабване и т.н. Предлаганите цени са изключително ниски и със сигурност няма да представляват проблем за никой от клиентите ни. И все пак ви позволяваме да пазарувате коланите за отслабване Everlast и на лизинг. Доверете се на най-добрите на пазара!