За здравето Luvion

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

За здравето Luvion

Филтър

Филтрирай по цена:
115.00 лв 465.00 лв
Филтрирай по марка:

Продукти

Luvion Бебефон Essential

Luvion Бебефон Essential

Цена: 295.00 лв.

Luvion Бебефон Essential

Luvion Бебефон Essential
  • Видео бебефон Luvion Essential има всички функции, които са ви необходими:  - голям 3,5 инчов /диагонал 8.89 см/ цветен дисплей с дигитален зум /2х/,  - обхват до 250 метра (при оптимални условия),  - подвижна камера, която лесно се наглася (ръчно) за най-добра видимост към вашето бебе,  - режим на нощно виждане, който се активира автоматично,  - възможност за работа с до 4 камери (в комплекта е включена една камера),  - вграден термометър за измерване на температурата в стаята на бебето. Аларма за температура извън  зададения интервал. Аларма с таймер,  - 3 приспивни мелодии за успокояване на бебето,  - светлинни индикатори за силата на звук в стаята на бебето,  - VOX функция - активиране на картината на монитора от гласа на бебето,  - възможност за двустранна комуникация (да говорите на бебето през предавателя),  - гаранционен срок: 2 години. Комплектът включва:  - монитор,  - камера,  - 2 зарядни (едно за камерата, едно за приемника),  - батерия за монитора,  - два клипа за кабели,  - едно винтче за монтаж на стена,  - инструкции за употреба.

Luvion Видео бебефон Supreme Connect

Luvion Видео бебефон Supreme Connect

Цена: 395.00 лв.

Luvion Видео бебефон Supreme Connect

Luvion Видео бебефон Supreme Connect
    Luvion Видео бебефон Supreme Connect - функционален и висококачествен бебефон.
Luvion Видео бебефон Prestige

Luvion Видео бебефон Prestige

Цена: 465.00 лв.

Luvion Видео бебефон Prestige

Luvion Видео бебефон Prestige
    Luvion Видео бебефон Prestige- изключетелен дизайн и функционалност.
В категория За здравето ще видите голям брой от уреди, които ще ви помогнат да преодолеете вредни навици и ще подобрят здравословното ви състояние. Тук можете да се насладите на разнообразието от електронни цигари, продукти за отслабване, апарати за измерване на кръвно налягане, дигитални термометри и крачкомери. Разнообразието от електронни цигари ще ви помогне да откажете пушенето завинаги и то много лесно. Продуктите за отслабване са също един невероятен метод, с който без много усилия да се сдобиете с невероятно тяло. Моделите апарати за кръвно ще ви помогнат да следите здравословното си състояние във всеки един момент, а дигиталните термометри - с лекота да премерите температурата на тялото си. Марките, които ще намерите при нас са известни и доказали се на пазара: Elite, Everlast, Fuzzbuster, Omron, Sapir, Speedo, Volcano. Гарантираме, че ще останете доволни от нашите уреди и ще можете да ги ползвате дълго време. Само при нас можете да намерите такова разнообразие на невероятно ниски цени. Доверете ни се и няма да съжалявате! Всичко най-ново и интересно от света на техниката можете да го откриете на Okey.bg! Най-големият онлайн магазин за техника във всички сфери и уреди за здравето! Свържете се с нас при всякакви възникнали проблеми или въпроси, за да можем да ги отстраним!

 Luvion  е компания за дизайн, която разработва и произвежда висококачествени бебешки продукти, които отговарят на нуждите на младите родители. Отличават се със своята функционалност, изчистен дизайн, ясна приложимост и високо качество.