За здравето Barbabebe

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

За здравето Barbabebe

Филтър

Филтрирай по цена:
48.00 лв 329.00 лв
Филтрирай по марка:

Продукти

Barbabebe Дигитален видео монитор модел Hestia H100MF

Barbabebe Дигитален видео монитор модел Hestia H100MF

Цена: 249.00 лв.

Barbabebe Дигитален видео монитор модел Hestia H100MF

Barbabebe Дигитален видео монитор модел Hestia H100MF
  • Дигитален сигнал гарантиращ кристално изображение и звук. Кодиран сигнал гарантиращ 100% защита срещу случайно приемане на звук или картина от вашите съседи. Скачаща носеща честота 2.4GHz и FHSS технология. Увеличен обхват над 300 м на открито. Възможност за работа едновременно с от 1 до 4 камери. Автоматично задействане на нощно виждане при слаба светлина и на тъмно. Автоматично задействане на камерата при шум или звук. Портативен монитор с литиева батерия. Монитор: 2.4" TFT цветен дисплей 320х240 Настройка на силата на звука (10 степени) и контраста (6 степени) Индикация за силата на сигнала Индикация за силата на батерията Възможност поставяне в изправено положение, закрепване на колан и стена Камера Сензор CMOS, 1/6"VGA, 640x480 Лещи F/No1.8,EFL2.95mm,BFL2.488mm Нощно виждане с 8 инфрачервени диода Ъгъл на камерата върху стойката 0-90° вертикално и +/-15° хоризонтално Захранване с адаптор за 220V Гаранция: 2 години (1 година на батерията)

Barbabebe Дигитален видео монитор H110

Barbabebe Дигитален видео монитор H110

Цена: 329.00 лв.

Barbabebe Дигитален видео монитор H110

Barbabebe Дигитален видео монитор H110
  • Дигитална 2.4MHz безжична технология с променлива честота (FHSS) за избягване на смущения. Увеличен обхват над 300м на открито. Потребителски интерфейс с цветни икони и сензорен дисплей. Възможност за нощно виждане при слаба светлина. Интерком (предаване) функция позволява двупосочна комуникация. Нощна светлина за създаване на успокояваща атмосфера. Разполага с 3 приспивни мелодийки. Вграден сензор за следене на температурата в стаята от разстояние. Два цвята сменеми предни панели за монитора и за камерата. Поддръжка на 4 камери едновременно. Спецификация на МОНИТОРА Дисплей - 2.8 "TFT с 320x240 резолюция Вграден микрофон и високоговорител VOX - дистанционно активиране при шум от камерата с настройка на чувствителността Двупосочна аудио комуникация Сменяем преден панел Прибиращ се антена Захранване - адаптор 220V или литиева акумулаторна батерия Закрепване - поставка / щипка за колан Сензорен екран, Сила на звука +/-, Вкл./Изкл, Интерком бутон Размери - 115 mm х 75 mm х 27 mm Спецификация на КАМЕРАТА CMOS сензор   1/6 "VGA, 640x480 Нощно виждане 8 инфрачервени светодиоди Ъгъл на нагласяне на камерата +/-15 градуса Аудио - вграден микрофон и високоговорител Нощна светлина с променящ се цвят 3 предварително зададени приспивни песни Вграден сензор за следене на температурата в стаята от разстояние Сменяем преден панел Захранване - даптор 220V или литиево акумулаторна батерия (опция) Монтаж - подвижна скоба за стена (ъгъл +/-30 градуса) Управление - бутон вкл./изкл., бутон за сдвояване Размери - 75 mm х 105 mm х 45 mm

В категория За здравето ще видите голям брой от уреди, които ще ви помогнат да преодолеете вредни навици и ще подобрят здравословното ви състояние. Тук можете да се насладите на разнообразието от електронни цигари, продукти за отслабване, апарати за измерване на кръвно налягане, дигитални термометри и крачкомери. Разнообразието от електронни цигари ще ви помогне да откажете пушенето завинаги и то много лесно. Продуктите за отслабване са също един невероятен метод, с който без много усилия да се сдобиете с невероятно тяло. Моделите апарати за кръвно ще ви помогнат да следите здравословното си състояние във всеки един момент, а дигиталните термометри - с лекота да премерите температурата на тялото си. Марките, които ще намерите при нас са известни и доказали се на пазара: Elite, Everlast, Fuzzbuster, Omron, Sapir, Speedo, Volcano. Гарантираме, че ще останете доволни от нашите уреди и ще можете да ги ползвате дълго време. Само при нас можете да намерите такова разнообразие на невероятно ниски цени. Доверете ни се и няма да съжалявате! Всичко най-ново и интересно от света на техниката можете да го откриете на Okey.bg! Най-големият онлайн магазин за техника във всички сфери и уреди за здравето! Свържете се с нас при всякакви възникнали проблеми или въпроси, за да можем да ги отстраним!