Видео камери Samsung

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Видео камери Samsung

Филтър

Филтрирай по цена:
229.00 лв 988.92 лв
Филтрирай по марка:

Продукти

SAMSUNG SMX-C10LP

SAMSUNG SMX-C10LP

Цена: 250.00 лв.

SAMSUNG SMX-C10LP

SAMSUNG SMX-C10LP
  • -ДИГИТАЛНА FLASH ВИДЕОКАМЕРА - CCD МАТРИЦА 1/6" -2,7 " (7 CM) TFT LCD ДИСПЛЕЙ -SCHNEIDER ОПТИКА -10 X ОПТИЧНО ПРИБЛИЖЕНИЕ -1200X ДИГИТАЛНО ПРИБЛИЖЕНИЕ - ЗАРЕЖДАНЕ ПРЕЗ USB - БУТОН ЗА ДИРЕКТНО КАЧВАНЕ НА ЗАПИСА В YouTube - TIME LAPSE - СНИМАНЕ - СЛОТ ЗА SDHC / SD / MMC+ КАРТИ - НА 16GB КАРТА ПАМЕТ - 620МИН. ВИДЕО ЗАПИС

Видеокамерите са устройства, които служат за запис на видео, изображения или звук. Наподобяват устройството на фотоапарата, но за единица време правят много повече последователни снимки, които могат да са придружени от звук. В категория Видео камери можете да намерите голямо разнообразие от цифрови видеокамери на най-известните марки на пазара. Част от големите имена, които ще намерите при нас са: Canon, JVC, Kodak, Panasonic, Praktica, Samsung, Sony. Сами виждате, че марките са сред най-широко разпространените и са известни със своите качества. Само тук можете да намерите наистина качествени артикули на реални и достъпни цени. Изберете своя модел и запечатайте спомените си. Понеже държим на клиентите си ви предлагаме винаги най-доброто и искаме да знаем мнението ви. Пишeте ни за всякакви критики и препоръки. Обратната връзка е начина да опознаем вас - клиентите си! Цените, които ви предлагаме са изключително изгодни за този тип видео техника. Ако искате да притежавате някой от тези уникални модели, просто разгледайте каталога ни и поръчайте! Предлагаме и стоки на лизинг, благодарение на което можете да вземете всички необходими артикули с минимални лихви. Доставката е до всяка точка от страната и е изключително бърза и удобна! Не се колебайте - това е вашия магазин! Доверете се на най-качествената техника от Okey.bg!

Samsung Electronics e един от най-големите производители на електронна техника. Тази компания е с главно седалище Сеул, Южна корея. Samsung e част от Samsung Group, които са производители на flash, SDRAM, DRAM, DVD плеъри, телевизори, аудио техника, дисплеи, телефони, твърди дискове, системи за домашно кино и много други неща като домакински уреди - хладилници, перални, микровълнови фурни и т.н. Името идва от корейски и означава 3 звезди. Samsung Group e основана от Лии Бюнг Чул през 1938 г. А самата Samsung Electronics започва да работи самостоятелно през 1969 г. В началото предмет на дейността са предимно телевизори, калкулатори, климатици и перални машини. 1981 г. е годината, в която на пазара се появява първия черно-бял телевизор, които добива широка известност и се продава изключително добре. Една от дъщерните фирми - Samsung Semiconductor & Communications и Samsung Electric Industries се обединяват през 1988 г. Днес фирмата е лидер в производството на мобилни телефони и има над 24 млн. продадени устройства. Широко разпространени са и смартфоните Samsung. В нашия магазин ще откриете богато разнообразие от качествена техника - телевизори, роботизирани прахосмукачки, системи за домашен театър, микровълнови печки, камери, хладилници и много други уреди, които могат да ви бъдат от полза в домакинството. Цените са невероятно ниски, а само сега ви предоставяме и възможността да пазарувате на лизинг. По този начин ще спестите много средства и ще можете да се насладите на най-добрите уреди Samsung. Доверете се на доказаното качество!