Бинокли HAMA GMBH

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Бинокли HAMA GMBH

Филтър

Филтрирай по цена:
31.72 лв 71.98 лв
Филтрирай по марка:

Продукти

Бинокъл "Optec",  10x50

Бинокъл "Optec", 10x50

Цена: 71.98 лв.

Бинокъл "Optec", 10x50

Бинокъл "Optec",  10x50
  • Бинокъл "Optec", 10x50 - Компактен бинокъл пентапризма с висококачествена система за стъклени лещи и оптични BK7 стъкла за първо класна картина, дори в екстремни ситуации - Бинокъл в чантичка за устойчивост против удар при пътуване, - Blue покритие на лещите - Благодарение на обратими eyecups също, подходящи за лица, които носят очила - Голям фокусиращ регулатор за бързо и лесно фокусиране - 1/4 "(6,4 мм) резба,която позволява да се монтира на статив Арматура: Каучук Дизайн: Porro Диаметър на изходния лъч: 4,1 мм Поле на View / 1000 m: 100 m Фокусиране: Съвместно Фокусиране Покритие на лещите: обвивна Макс. Коефициент на увеличение: 10 х Модел: Спорт и свободно време Бинокли Диаметър на обектива: 50 mm Тегло: 1100 грама Цвят: Черен

Предлагаме ви голямо разнообразие от бинокли, които са доказали качеството си на пазара. Фирмата-производител е Nikon. Увеличителната способност на моделите е 10Х, а диаметъра на обектива може да е с различни размери - 21mm, 50mm и други. Само при нас ще намерите най-добрите и качествени бинокли, за които няма невъзможни неща. Ще виждате какво става на големи разстояния и ще бъдете винаги информирани. Изключително полезни са при разходки сред природата. Ще имате възможността да се слеете със заобикалящия ви свят и да го разгледате из основи. Не се колебайте, а се доверете на нашите бинокли. Цените, на които ги предлагаме са най-ниските на пазара, допустими за това качество. Вярваме, че компромиси с доверието на нашите клиенти не трябва да се правят и именно затова внимателно подбираме фирмите, с които работим. Ако искате да притежавате някой от тези изключителни артикули ви предлагаме и лизингово плащане с минимална лихва. Гарантираме ви, че никъде няма да намерите по-добри условия за покупко-продажба. Доверете ни се и ние няма да ви предадем! Ще затвърдим факта, че сме сериозна фирма с изградени принципи и перфектно отношение към клиентите! И очакваме да ни пишете за всичко, което ви вълнува и тревожи, за да можем да подобрим методите си на обслужване и работа!

На пазара можете да намерите богато разнообразие от устройства с марката HAMA GMBH. Това е една от водещите фирми за аксесоари за потребитеска електроника, чиито продукти можете да откриете по целия свят. Само в нашия магазин можете да се насладите на уникалното разнообразие от външни тела със сензори за температура, цифрови кантари, термометър-часовник, GPS антени и много други полезни устройствас марката HAMA GMBH , с които ще можете да улесните ежедневните си задачи. Доверете се на доказаното качество и ниските цени. Искаме да знаем всичко, което ви вълнува - пишете ни и обещаваме да обърнем необходимото внимание на всеки един от вас! Стоките HAMA GMBH се предлагат и с лизингово плащане, което ще ви спести много нерви и продължително спестяване на средства. Станете част от нашите клиенти и няма да съжалявате!