Авто Volcano

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Авто Volcano

Филтър

Филтрирай по цена:
30.00 лв 164.98 лв
Филтрирай по марка:

Продукти

Volcano Автоаларма CA525

Volcano Автоаларма CA525

Цена: 56.00 лв.

Volcano Автоаларма CA525

Volcano Автоаларма CA525
    Скачащ код. Двузонов шок сензор. Блокиране на запалителната система. Режим антикражба. Режим търсене в паркирано положение. Подпомага намирането на автомобила в големи паркинги, чрез звукови и светлинни сигнали. Автоматично заключване на вратите след потегляне с цел безопасност. Индикация за незатворена врата. Възможност за аварийно изключване на системата при загуба или повреда на дистанционното управление. Намира се на скрито място. Заключване на клавиатурата на дистанционното управление. По този начин избягвате инцидентно натискане на някой от бутоните. Външен регулируем шок сензор. Светодиодна индикация. Заключване на клавиатурата на дистанционното управление. По този начин избягвате инцидентно натискане на някой от бутоните. Моля, преди инсталиране и използване на автоалармата, да се запознаете изключително подробно с описанията и схемите за монтаж.Гаранция 24 месеца при монтаж в оторизиран сервиз!!!
Само в нашия магазин можете да намерите наистина богат асортимент от електроника за всички марки и модели автомобили - Audi, BMW, Citroen, Dacia, Dodge, Ford, Honda, Kia, Lada, Mazda, Mercedes, Nissan, Opel, Porshe, Seat, Skoda, Volvo и много други. Невероятното разнообразие от артикули е наша запазена марка и ви гарантираме, че сте попаднали на точното място относно качеството, което предлагаме. Цените са изключително достъпни, а в секцията Намаление можете да откриете и моделите, които са на специална промоция в момента. Част от нещата, които ще откриете в каталога ни са: Hi-Fi системите, парктрониците, радар детекторите, автоалармите, ксеноновите светлини, шлемове, навигации, авто монитори, тунинги, крушки, огледала, спортни гърнета и още много други елементи, чрез които вашата кола ще се превърне в истински спортен звяр. Освежете външния й вид и интериора й и се насладете на резултатите. Със сигурност всички средства, които вложите в автомобила си няма да бъдат напразни. Качеството на артикулите е безспорно, а само сега специално за нашите клиенти предлагаме и възможност за закупуване на частите на лизинг. Не е ли това най-невероятната оферта, която сте чували?! Възползвайте се и изберете необходимите за вашата кола артикули, а ние ви гарантираме, че те ще достигнат до вас по най-бързия начин!

Искате да откажете цигарите?! Предлагаме ви най-доброто решение - електронните цигари с марката Volcano. Благодарение на патроните, които предлагаме ще можете да забравите за вредния навик. Те съдържат никотин с голяма чистота, който дава възможност лесно да се откажете от пушенето. Volcano ни позволява да се докоснем до една от най-новите технологии на пазара и да се насладим на един по-различен начин на живот. Не се колебайте, а изберете от нашата продуктова гама! Само така ще спестите много средства и ще имате възможността да започнете един здравословен начин на живот без тютюнев дим. Volcano е марка, която има богат продуктов каталог и освен тези патрони, можете да намерите и разнообразие от автоаларми, които ще се погрижат за сигурността на вашата кола. Само при нас ще намерите най-ниските цени за подобно качество артикули! Станете част от клиентите ни!