Авто Venom

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Авто Venom

Филтър

Филтрирай по цена:
37.00 лв 70.00 лв
Филтрирай по марка:

Продукти

Venom Автоаларма 20667

Venom Автоаларма 20667

Цена: 64.90 лв.

Venom Автоаларма 20667

Venom Автоаларма 20667
    Автоаларма  VENOM 20667: Възможности: две дистанционни управления 124 dB електронна сирена светлинно потвърждение при паркиране шок сензор LED имболайзер предупреждение за отворена врата свръх звуков сензор
Venom 624 модул за централно заключване

Venom 624 модул за централно заключване

Цена: 37.00 лв.

Venom 624 модул за централно заключване

Venom 624 модул за централно заключване
  • Двуканална система за дистанционно управление на централно заключване и  отваряне на багажника.  

Само в нашия магазин можете да намерите наистина богат асортимент от електроника за всички марки и модели автомобили - Audi, BMW, Citroen, Dacia, Dodge, Ford, Honda, Kia, Lada, Mazda, Mercedes, Nissan, Opel, Porshe, Seat, Skoda, Volvo и много други. Невероятното разнообразие от артикули е наша запазена марка и ви гарантираме, че сте попаднали на точното място относно качеството, което предлагаме. Цените са изключително достъпни, а в секцията Намаление можете да откриете и моделите, които са на специална промоция в момента. Част от нещата, които ще откриете в каталога ни са: Hi-Fi системите, парктрониците, радар детекторите, автоалармите, ксеноновите светлини, шлемове, навигации, авто монитори, тунинги, крушки, огледала, спортни гърнета и още много други елементи, чрез които вашата кола ще се превърне в истински спортен звяр. Освежете външния й вид и интериора й и се насладете на резултатите. Със сигурност всички средства, които вложите в автомобила си няма да бъдат напразни. Качеството на артикулите е безспорно, а само сега специално за нашите клиенти предлагаме и възможност за закупуване на частите на лизинг. Не е ли това най-невероятната оферта, която сте чували?! Възползвайте се и изберете необходимите за вашата кола артикули, а ние ви гарантираме, че те ще достигнат до вас по най-бързия начин!

VENOM Performance  е дъщерна фирма на Python Injection, Inc., която се появява за първи път на пазара през 1998 г. Марката Venom e известна със своите уникални системи за централно заключване. Те са с наистина уникално качество и се предлагат на невероятно ниски цени. Фирмата е и първата, която предлага азотни системи, специално предназначени за двигатели с впръскване на горивото. В нашия онлайн магазин ще намерите последните технологии на Venom в системите за централно заключване, които предлагат и автоматично отваряне на багажника. Цените са невероятно ниски, а специално за вас предлагаме и възможността да закупите артикулите на лизинг с невероятно ниска лихва. Доверете се на качеството на тази така известна марка и се насладете на крайните резултати!