Авто Topp Gunn

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Авто Topp Gunn

Филтър

Филтрирай по марка:

Продукти

 TOPP GUNN Автоаларма 560C

TOPP GUNN Автоаларма 560C

Цена: 58.00 лв.

TOPP GUNN Автоаларма 560C

 TOPP GUNN Автоаларма 560C
    Две дистанционни управления.Дистанционно отваряне на багажника.Автоматично активиране след затварянето на последната врата.Възможност за безшумно активиране и деактивиране.Дистанционно командване на централното заключване.Режим търсене в паркирано положение. Бързо откриване на автомобила в големи паркинги чрез звукова и светлинна индикация.Режим антикражба.„Паник" функция – издава звукови и светлинни сигнали с цел привличане на повече внимание.Блокиране на запалителната система.Двузонов шок сензор.Скачащ код.Програмиране различните режими по желание.24 месеца гаранция при монтаж в оторизиран сервиз.Преди инсталиране и използване на автоалармата се запознайте изключително подробно с описанията и схемите за монтаж.
Само в нашия магазин можете да намерите наистина богат асортимент от електроника за всички марки и модели автомобили - Audi, BMW, Citroen, Dacia, Dodge, Ford, Honda, Kia, Lada, Mazda, Mercedes, Nissan, Opel, Porshe, Seat, Skoda, Volvo и много други. Невероятното разнообразие от артикули е наша запазена марка и ви гарантираме, че сте попаднали на точното място относно качеството, което предлагаме. Цените са изключително достъпни, а в секцията Намаление можете да откриете и моделите, които са на специална промоция в момента. Част от нещата, които ще откриете в каталога ни са: Hi-Fi системите, парктрониците, радар детекторите, автоалармите, ксеноновите светлини, шлемове, навигации, авто монитори, тунинги, крушки, огледала, спортни гърнета и още много други елементи, чрез които вашата кола ще се превърне в истински спортен звяр. Освежете външния й вид и интериора й и се насладете на резултатите. Със сигурност всички средства, които вложите в автомобила си няма да бъдат напразни. Качеството на артикулите е безспорно, а само сега специално за нашите клиенти предлагаме и възможност за закупуване на частите на лизинг. Не е ли това най-невероятната оферта, която сте чували?! Възползвайте се и изберете необходимите за вашата кола артикули, а ние ви гарантираме, че те ще достигнат до вас по най-бързия начин!

Topp Gunn e лидер в производството на алармени системи и автоаларми, с главно седалище Avondale Heights VIC, Австралия. Благодарение на качествените системи на марката можете да се чувствате сигурни и спокойни за автомобила си във всеки един момент. Само при нас можете да намерите богата гама от автоаларми Topp Gunn, които са изключително лесни за работа и инсталиране и притежават множество функции като: режим антикражба, „паник" функция, централно заключване, програмиране на различни режими по желание, безшумно активиране и деактивиране и други. Topp Gunn е една изцяло нова технология, която може наистина много да улесни вашия живот. А освен всичко друго моделите се предлагат и с 2 години гаранция, което доказва нашето сериозно отношение към клиентите. Изберете най-доброто, и то на най-ниски цени!