Авто Super Sec

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Авто Super Sec

Филтър

Филтрирай по цена:
66.00 лв 78.00 лв
Филтрирай по марка:

Продукти

Автоаларма SUPER SEC SS2004

Автоаларма SUPER SEC SS2004

Цена: 69.00 лв.

Автоаларма SUPER SEC SS2004

Автоаларма SUPER SEC SS2004
    Автоаларма SS2004Избор на различни алармени сигналиизбор на сигнали за включване и изключване.дистанционно радио управление с два бутона.Динамичен код.Двоен динамичен код.Вграден имобилайзерИзходи за централно заключване с +/- (0.7/3.5 сек.)Заключване при контактДопълнителен канал за вдигане на стъкла или пейджърДва режима на охранаПовторно самовключванеЗаключване при пасивно активиранеГаранция - 6 месеца
Само в нашия магазин можете да намерите наистина богат асортимент от електроника за всички марки и модели автомобили - Audi, BMW, Citroen, Dacia, Dodge, Ford, Honda, Kia, Lada, Mazda, Mercedes, Nissan, Opel, Porshe, Seat, Skoda, Volvo и много други. Невероятното разнообразие от артикули е наша запазена марка и ви гарантираме, че сте попаднали на точното място относно качеството, което предлагаме. Цените са изключително достъпни, а в секцията Намаление можете да откриете и моделите, които са на специална промоция в момента. Част от нещата, които ще откриете в каталога ни са: Hi-Fi системите, парктрониците, радар детекторите, автоалармите, ксеноновите светлини, шлемове, навигации, авто монитори, тунинги, крушки, огледала, спортни гърнета и още много други елементи, чрез които вашата кола ще се превърне в истински спортен звяр. Освежете външния й вид и интериора й и се насладете на резултатите. Със сигурност всички средства, които вложите в автомобила си няма да бъдат напразни. Качеството на артикулите е безспорно, а само сега специално за нашите клиенти предлагаме и възможност за закупуване на частите на лизинг. Не е ли това най-невероятната оферта, която сте чували?! Възползвайте се и изберете необходимите за вашата кола артикули, а ние ви гарантираме, че те ще достигнат до вас по най-бързия начин!

Главното производство на марката Super Sec е свързано с алармените системи, които са известни със своето невероятно качество. Само в Okey.bg можете да откриете богато разнообразие от автоаларми от висок клас с вградени релета за изграждане на централно заключване, няколко дистанционни, избор на различни алармени сигнали, вграден имобилайзер, пасивно активиране и много други.  Super Sec е марката, на която трябва да се доверите, ако искате да сте спокойни за вашия автомобил. Нашите системи са подходящи за всякакви марки и модели коли, тъй  че не се колебайте, а поръчайте! Ако все пак не можете сами да определите какво ви е необходимо - просто се свържете с нас и ние ще ви помогнем в избора! Цените са най-ниските на пазара, а също така ви предлагаме и възможност да пазарувате на лизинг, което ще ви спести много допълнителни средства!