Авто Spider

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Авто Spider

Филтър

Филтрирай по цена:
58.99 лв 63.00 лв
Филтрирай по марка:

Продукти

Spider Автоаларма 100

Spider Автоаларма 100

Цена: 63.00 лв.

Spider Автоаларма 100

Spider Автоаларма 100
    Автоаларма  SPIDER 100Възможности: дистанционно радио управление с два бутона двоен код вграден имобилайзер изходи за централно заключване с +/- (0.7/3.5 сек.) дълго заключване заключване при контакт допълнителен канал за вдигане на стъкла или пейджър два режима на охрана повторно самовключване пасивно активиране заключване при пасивно активиране вход бутони с отрицателно задействане вход бутони с положително задействане електронен ударен ( шок) датчик с два режима на действие предупреждение за отворена врата (при включване на алармата) сервизен("валет") бутон интелигентен ударен (шок) датчик интелигентен токов датчик
Само в нашия магазин можете да намерите наистина богат асортимент от електроника за всички марки и модели автомобили - Audi, BMW, Citroen, Dacia, Dodge, Ford, Honda, Kia, Lada, Mazda, Mercedes, Nissan, Opel, Porshe, Seat, Skoda, Volvo и много други. Невероятното разнообразие от артикули е наша запазена марка и ви гарантираме, че сте попаднали на точното място относно качеството, което предлагаме. Цените са изключително достъпни, а в секцията Намаление можете да откриете и моделите, които са на специална промоция в момента. Част от нещата, които ще откриете в каталога ни са: Hi-Fi системите, парктрониците, радар детекторите, автоалармите, ксеноновите светлини, шлемове, навигации, авто монитори, тунинги, крушки, огледала, спортни гърнета и още много други елементи, чрез които вашата кола ще се превърне в истински спортен звяр. Освежете външния й вид и интериора й и се насладете на резултатите. Със сигурност всички средства, които вложите в автомобила си няма да бъдат напразни. Качеството на артикулите е безспорно, а само сега специално за нашите клиенти предлагаме и възможност за закупуване на частите на лизинг. Не е ли това най-невероятната оферта, която сте чували?! Възползвайте се и изберете необходимите за вашата кола артикули, а ние ви гарантираме, че те ще достигнат до вас по най-бързия начин!

Ако искате да спите спокойно и да не се притеснявате за вашия автомобил - най-доброто решение са автоалармите Spider. Те са една доказана марка на пазара и се ползват с доверие от страна на клиентите. Spider алармените системи предлагат следните възможности: дистанционно радио управление с два бутона, дълго заключване, два режима на охрана, централно заключване, шок датчик, "валет" бутон и още много други. Благодарение на тези устройства можете да се насладите на спокойствието и сигурността във всеки един момент. Цените, които поддържаме в нашия онлайн магазин са достъпни за всеки, но все пак предоставяме и възможност за пазаруване на лизинг. Spider е марката, с която ще се чувствате добре и няма да се налага да мислите непрестанно за вашия автомобил!