Авто Max Plus

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Авто Max Plus

Филтър

Филтрирай по цена:
32.00 лв 89.01 лв
Филтрирай по марка:

Продукти

Max Plus Автоаларма CA922

Max Plus Автоаларма CA922

Цена: 66.00 лв.

Max Plus Автоаларма CA922

Max Plus Автоаларма CA922
    Дистанционно управление.Повторно алармиране.6 вида сигнализиране.LED индикаторзаключване и отключване на вратицентрално заключване, време за активация 0.8 - 3.5 секундиГаранция 24 месеца.
Само в нашия магазин можете да намерите наистина богат асортимент от електроника за всички марки и модели автомобили - Audi, BMW, Citroen, Dacia, Dodge, Ford, Honda, Kia, Lada, Mazda, Mercedes, Nissan, Opel, Porshe, Seat, Skoda, Volvo и много други. Невероятното разнообразие от артикули е наша запазена марка и ви гарантираме, че сте попаднали на точното място относно качеството, което предлагаме. Цените са изключително достъпни, а в секцията Намаление можете да откриете и моделите, които са на специална промоция в момента. Част от нещата, които ще откриете в каталога ни са: Hi-Fi системите, парктрониците, радар детекторите, автоалармите, ксеноновите светлини, шлемове, навигации, авто монитори, тунинги, крушки, огледала, спортни гърнета и още много други елементи, чрез които вашата кола ще се превърне в истински спортен звяр. Освежете външния й вид и интериора й и се насладете на резултатите. Със сигурност всички средства, които вложите в автомобила си няма да бъдат напразни. Качеството на артикулите е безспорно, а само сега специално за нашите клиенти предлагаме и възможност за закупуване на частите на лизинг. Не е ли това най-невероятната оферта, която сте чували?! Възползвайте се и изберете необходимите за вашата кола артикули, а ние ви гарантираме, че те ще достигнат до вас по най-бързия начин!

Марката Max Plus е известна с производството си на алармени системи с голямо качество. Само в Okey.bg можете да намерите голямо многообразие от модели автоаларми на невероятно ниски цени. Само сега ви предлагаме и възможността да пазарувате на лизинг при много ниска лихва. Max Plus са автоаларми с много функции като: шок сензор, LED индикатор, заключване и отключванена автомобила, мигащ предпазител, централно заключване и много други. Всички те са много полезни и ще ви улеснят много. Max Plus е марката, която ще се погрижи за сигурността на вашия автомобил, затова не се колебайте, а поръчайте - само при нас в Okey.bg! Държим изключително много на клиентите си и искаме да ни информирате при всеки възникнал проблем или въпрос!