Авто Master

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Авто Master

Филтър

Филтрирай по цена:
50.00 лв 64.00 лв
Филтрирай по марка:

Продукти

Master Автоаларма L2004

Master Автоаларма L2004

Цена: 64.00 лв.

Master Автоаларма L2004

Master Автоаларма L2004
    Избор на различни алармени сигнали. Избор на сигнали за включване и изключване. Дистанционно радио управление с два бутона. Динамичен код. Двоен динамичен код. Вграден имобилайзер. Изходи за централно заключване с +/- (0.7/3.5 сек.). Дълго заключване. Заключване при контакт. Допълнителен канал за вдигане на стъкла или пейджър. Два режима на охрана. Повторно самовключване. Пасивно активиране. Заключване при пасивно активиране. Вход бутони с отрицателно задействане. Програмируеми функции. Гаранция 24 месеца.
Master Автоаларма V52 1ДУ

Master Автоаларма V52 1ДУ

Цена: 50.00 лв.

Master Автоаларма V52 1ДУ

Master Автоаларма V52 1ДУ
    Дистанционно радио управление с два бутона. Четири различни звука за сигнализация. Двоен код. Два режима на охрана. Вход бутони с отрицателно задействане. Електронен шок датчик с два режима на действие. Интелигентен шок датчик. Интелигентен токов датчик. Звукова сигнализация за последното алармиране. Самодиагностика. Светлинна индикация с мигачите, тихи тонове при включване и изключване на режим охрана. Бутон ПАНИКА.Гаранция 24 месеца.
Само в нашия магазин можете да намерите наистина богат асортимент от електроника за всички марки и модели автомобили - Audi, BMW, Citroen, Dacia, Dodge, Ford, Honda, Kia, Lada, Mazda, Mercedes, Nissan, Opel, Porshe, Seat, Skoda, Volvo и много други. Невероятното разнообразие от артикули е наша запазена марка и ви гарантираме, че сте попаднали на точното място относно качеството, което предлагаме. Цените са изключително достъпни, а в секцията Намаление можете да откриете и моделите, които са на специална промоция в момента. Част от нещата, които ще откриете в каталога ни са: Hi-Fi системите, парктрониците, радар детекторите, автоалармите, ксеноновите светлини, шлемове, навигации, авто монитори, тунинги, крушки, огледала, спортни гърнета и още много други елементи, чрез които вашата кола ще се превърне в истински спортен звяр. Освежете външния й вид и интериора й и се насладете на резултатите. Със сигурност всички средства, които вложите в автомобила си няма да бъдат напразни. Качеството на артикулите е безспорно, а само сега специално за нашите клиенти предлагаме и възможност за закупуване на частите на лизинг. Не е ли това най-невероятната оферта, която сте чували?! Възползвайте се и изберете необходимите за вашата кола артикули, а ние ви гарантираме, че те ще достигнат до вас по най-бързия начин!

Ако искате да спите спокойно и да се чувствате сигурни за вашия автомобил, марката Master е най-доброто решение за вас! Само в Okey.bg можете да се насладите на богат асортимент автоаларми, които ще направят ежедневието ви по-лесно и приятно! Нашите модели се предлагат с гаранция от 2 години, което доказва колко сериозно отношение имаме към качеството. Master е наистина голямо име на пазара, а алармените им системи са на достъпни цени и то с уникално качество. Специално за вас предоставяме и възможност за пазаруване на лизинг при перфектни доворни условия и ниска лихва. Доверете се на най-изгодните оферти и се докоснете до сигурния свят на алармените системи Master. Само при нас - най-големия онлайн магазин за техника Okey.bg!