Авто Kiyo

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Авто Kiyo

Филтър

Филтрирай по марка:

Продукти

Радарен детектор Kiyo GPS-700

Радарен детектор Kiyo GPS-700

Цена: 369.00 лв.

Радарен детектор Kiyo GPS-700

Радарен детектор Kiyo GPS-700
         Kiyo 700 е модел радарен детектор, с който ще бъдете защитени от POP пистолетите на КАТ, както и всички Speed камери в България и Европа. Идеално решение и за автомобили с бронирани стъкла, при които GPS сигнала от спътника се губи,  поради наличието на модул, монтиращ се зад предната броня.  Актуализацията на базата данни е напълно безплатна и без ограничение във времето!
Само в нашия магазин можете да намерите наистина богат асортимент от електроника за всички марки и модели автомобили - Audi, BMW, Citroen, Dacia, Dodge, Ford, Honda, Kia, Lada, Mazda, Mercedes, Nissan, Opel, Porshe, Seat, Skoda, Volvo и много други. Невероятното разнообразие от артикули е наша запазена марка и ви гарантираме, че сте попаднали на точното място относно качеството, което предлагаме. Цените са изключително достъпни, а в секцията Намаление можете да откриете и моделите, които са на специална промоция в момента. Част от нещата, които ще откриете в каталога ни са: Hi-Fi системите, парктрониците, радар детекторите, автоалармите, ксеноновите светлини, шлемове, навигации, авто монитори, тунинги, крушки, огледала, спортни гърнета и още много други елементи, чрез които вашата кола ще се превърне в истински спортен звяр. Освежете външния й вид и интериора й и се насладете на резултатите. Със сигурност всички средства, които вложите в автомобила си няма да бъдат напразни. Качеството на артикулите е безспорно, а само сега специално за нашите клиенти предлагаме и възможност за закупуване на частите на лизинг. Не е ли това най-невероятната оферта, която сте чували?! Възползвайте се и изберете необходимите за вашата кола артикули, а ние ви гарантираме, че те ще достигнат до вас по най-бързия начин!

Kiyo е марка, завладяла света със своите най-нови модели радар детектори. Марката се е доказала на пазара и се ползва с доверие от стана на клиентите. Този марка съчетава полезен и удобен начин за пълната функционалност на висок клас детектори за вграждане с GPS модул и база данни. Само с нашите устройства ще можете да се спасите от спийд камерите на територията на Европа и България. Монтажът на нашите уреди е бърз и лесен, а работата с него изключително лесна. Само в Okey.bg можете да намерите богато разнообразие от модели Kiyo и да изберете най-доброто за вашия автомобил. Доверете ни се и изберете най-подходящия модел за вас! Kiyo артикулите са на достъпни цени, с възможност за пазаруване на лизинг! Изберете най-полезните за вас устройства от Okey.bg - най-големия онлайн магазин за техника!