Авто Eagle Master

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Авто Eagle Master

Филтър

Филтрирай по цена:
41.98 лв 99.00 лв
Филтрирай по марка:

Продукти

Eagle Master Автоалрама MF100

Eagle Master Автоалрама MF100

Цена: 60.00 лв.

Eagle Master Автоалрама MF100

Eagle Master Автоалрама MF100
    Автоаларма   EAGLE MASTER Автоалрама MF100
Eagle Master Автоаларма CL7600/4J engine start

Eagle Master Автоаларма CL7600/4J engine start

Цена: 99.00 лв.

Eagle Master Автоаларма CL7600/4J engine start

Eagle Master Автоаларма CL7600/4J engine start
    Две дистанционни управления. Дистанционно стартиране на двигателя. Дистанционно отваряне на багажника. Автоматично активиране след затварянето на последната врата. Възможност за безшумно активиране и деактивиране. Дистанционно командване на централното заключване. Режим търсене в паркирано положение. Бързо откриване на автомобила в големи паркинги чрез звукова и светлинна индикация. Режим антикражба. „Паник" функция – издава звукови и светлинни сигнали с цел привличане на повече внимание. Блокиране на запалителната система. Двузонов шок сензор. Скачащ код. Програмиране различните режими по желание.Гаранция 24 месеца при монтаж в оторизиран сервиз!!!
Само в нашия магазин можете да намерите наистина богат асортимент от електроника за всички марки и модели автомобили - Audi, BMW, Citroen, Dacia, Dodge, Ford, Honda, Kia, Lada, Mazda, Mercedes, Nissan, Opel, Porshe, Seat, Skoda, Volvo и много други. Невероятното разнообразие от артикули е наша запазена марка и ви гарантираме, че сте попаднали на точното място относно качеството, което предлагаме. Цените са изключително достъпни, а в секцията Намаление можете да откриете и моделите, които са на специална промоция в момента. Част от нещата, които ще откриете в каталога ни са: Hi-Fi системите, парктрониците, радар детекторите, автоалармите, ксеноновите светлини, шлемове, навигации, авто монитори, тунинги, крушки, огледала, спортни гърнета и още много други елементи, чрез които вашата кола ще се превърне в истински спортен звяр. Освежете външния й вид и интериора й и се насладете на резултатите. Със сигурност всички средства, които вложите в автомобила си няма да бъдат напразни. Качеството на артикулите е безспорно, а само сега специално за нашите клиенти предлагаме и възможност за закупуване на частите на лизинг. Не е ли това най-невероятната оферта, която сте чували?! Възползвайте се и изберете необходимите за вашата кола артикули, а ние ви гарантираме, че те ще достигнат до вас по най-бързия начин!

Eagle Master е марката, която ще ви осигури спокойствие и сигурност за автомобила. Ако се чудите каква автоаларма да си вземете, попаднали сте на правилното място! Само при нас можете да намерите богат асортимент от аларми с най-различни функции: дистанционно стартиране на двигателя и отваряне на багажника, централно заключване, блокиране на запалителната система, търсене в паркирано състояние и много други, които ще ви бъдат изключително полезни. Алармите Eagle Master са висококачествени системи, които само при нас се предлагат на уникално ниски цени. Предоставяме ви възможност да пазарувате и на лизинг, за да спестите средства и време. Доверете се на Okey.bg - най-големия онлайн магазин за техника и няма да съжалявате!