Авто Clifford

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Авто Clifford

Филтър

Филтрирай по марка:

Продукти

CLIFFORD CLIFFORD Автоаларма

CLIFFORD CLIFFORD Автоаларма

Цена: 194.98 лв.

CLIFFORD CLIFFORD Автоаларма

CLIFFORD CLIFFORD Автоаларма
    Автоаларма CLIFFORD"AntiScan" функция - блокира дигиталните код-скенери, използвани от някои автокрадци.Възможност за беззвучно активиране/деактивиране.Дистанционно командване на централното заключване.Режим търсене в паркирано положение. Бързо откриване на автомобила в големи паркинги чрез звукова и светлинна индикация.Режим антикражба.Автоматично активиране на защитите с няколко налични опции.Функция "Автотест" - тестване на всички сензори и датчици при активиране и индикация при неправилно работещ такъв.Блокиране на запалителната система."Паник бутон" - активират се звукови и светлинни сигнали, дори когато сте в движение.Скачащ код.Възможност за управление на втори автомобил със същото дистанционно управление. Другият автомобил трябва да е оборудван със същата алармена система.24 месеца гаранция при монтаж в оторизиран сервиз
Само в нашия магазин можете да намерите наистина богат асортимент от електроника за всички марки и модели автомобили - Audi, BMW, Citroen, Dacia, Dodge, Ford, Honda, Kia, Lada, Mazda, Mercedes, Nissan, Opel, Porshe, Seat, Skoda, Volvo и много други. Невероятното разнообразие от артикули е наша запазена марка и ви гарантираме, че сте попаднали на точното място относно качеството, което предлагаме. Цените са изключително достъпни, а в секцията Намаление можете да откриете и моделите, които са на специална промоция в момента. Част от нещата, които ще откриете в каталога ни са: Hi-Fi системите, парктрониците, радар детекторите, автоалармите, ксеноновите светлини, шлемове, навигации, авто монитори, тунинги, крушки, огледала, спортни гърнета и още много други елементи, чрез които вашата кола ще се превърне в истински спортен звяр. Освежете външния й вид и интериора й и се насладете на резултатите. Със сигурност всички средства, които вложите в автомобила си няма да бъдат напразни. Качеството на артикулите е безспорно, а само сега специално за нашите клиенти предлагаме и възможност за закупуване на частите на лизинг. Не е ли това най-невероятната оферта, която сте чували?! Възползвайте се и изберете необходимите за вашата кола артикули, а ние ви гарантираме, че те ще достигнат до вас по най-бързия начин!

Clifford е точната марка за вас, ако искате да се чувствате спокойни за колата си по всяко едно време. Моделите, които предлагаме имат голям набор от функции, сред които са: AntiScan" функция - блокира дигиталните код-скенери, централно заключване, търсене чрез звукова и светлинна индикация, блокиране на запалителната система, тестване на всички сензори и датчици и още много други. В нашия онлайн магазин ще откриете много качествени алармени системи Clifford, които наистина са една добра инвестиция! Опитайте и със сигурност няма да съжалявате! Цените при нас са най-ниски, а артикулите - най-добрите! Държим много на нашите клиенти, затова ако имате някакви въпроси или съвети - свържете се с нас!