Авто Blazer

Запазили сте 0 продукта на обща стойност 0.00лв  
Поръчайте онлайн или на телефон : 0885 977772 в работни дни от 9:30 до 17:30 ч.

Авто Blazer

Филтър

Филтрирай по цена:
30.00 лв 205.00 лв
Филтрирай по марка:

Продукти

Blazer Автоаларма L-6000 SPEAKING

Blazer Автоаларма L-6000 SPEAKING

Цена: 89.99 лв.

Blazer Автоаларма L-6000 SPEAKING

Blazer Автоаларма L-6000 SPEAKING
    Автоаларма  BLAZER FM7088 ENGINE STARTВъзможности:Arm/disarmPanic,Car Search,временно спиране на сиренатаавтоматично централно заключванепредопреждение при нестандартни ситуацииAnti-Hijacking( за предпазване от грабеж по време на път)предопреждение при неправилно затваряне на вратитедве зони за предупреждениеTransfer For The Soud And SirenCode Learning Mode
Само в нашия магазин можете да намерите наистина богат асортимент от електроника за всички марки и модели автомобили - Audi, BMW, Citroen, Dacia, Dodge, Ford, Honda, Kia, Lada, Mazda, Mercedes, Nissan, Opel, Porshe, Seat, Skoda, Volvo и много други. Невероятното разнообразие от артикули е наша запазена марка и ви гарантираме, че сте попаднали на точното място относно качеството, което предлагаме. Цените са изключително достъпни, а в секцията Намаление можете да откриете и моделите, които са на специална промоция в момента. Част от нещата, които ще откриете в каталога ни са: Hi-Fi системите, парктрониците, радар детекторите, автоалармите, ксеноновите светлини, шлемове, навигации, авто монитори, тунинги, крушки, огледала, спортни гърнета и още много други елементи, чрез които вашата кола ще се превърне в истински спортен звяр. Освежете външния й вид и интериора й и се насладете на резултатите. Със сигурност всички средства, които вложите в автомобила си няма да бъдат напразни. Качеството на артикулите е безспорно, а само сега специално за нашите клиенти предлагаме и възможност за закупуване на частите на лизинг. Не е ли това най-невероятната оферта, която сте чували?! Възползвайте се и изберете необходимите за вашата кола артикули, а ние ви гарантираме, че те ще достигнат до вас по най-бързия начин!

Blazer е китайска марка за производство на автоаларми с неограничен брой функции. Марката е световно известна и произвежда само качествени устройства за всички марки автомобили. Моделите предлагат следните функции: дистанционно включване / изключване, ултразвуков и шок сензор, тих режим на аларма, автоматично повторно включване, анти-кражба функция, 3 или 4 бутонни предаватели с моден дизайн, централно заключване и много други. Само в нашия онлайн магазин за техника можете да попаднете на невероятните модели автоаларми Blazer, с които ще се чувствате сигурни за вашата кола по всяко време! Доверете се на безспорното качество и то на невероятна цена. Само при нас ще намерите всички модели Blazer с големи отстъпки и възможност да пазарувате на лизинг. Най-доброто на най-ниска цена - Okey.bg!